Misverstand

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen gebroken wakker , Jan was de hele nacht vervelend en ik moest hem meermaals wekken. Dan ligt hij op zijn rug en krijgt dan dat ze adem stokt . Dus niet opgetsaan maar een paar uurtjes slaap erbij genomen tot half 10.Hij is niet in orde maar geeft niet aan wat hem mankeerd. Ik krijg er geen zinnig woord uit. Het leger was weer aan het oefenen met een klein vliegtuig landen en opstijgen van en naar het weiland waar we op kijken.
Aangezien het niet goed gaat met Felicia naar de dierenarts en ze is behandeld maar kan nog niet geholpen worden. Dus nu een weekje aan de antibiotica en dan als bekend is wat het bloedonderzoek aan geeft kan ze misschien volgende week geholpen worden.
Dan belt Jannick of ik vergeten ben om Sabrina op te halen uhh moest dat dan? Dus in de auto gesprongen en naar de school gereden om haar op te halen. Sorry gezegd tegen haar begeleidster ergens misverstand. Het is af en toe een beetje veel.
Ik had nog pizza dus snel klaar wat het eten betrof. Jan wilde niets en later toch wel. Hij zit alleen maar te slapen. Ik heb zijn catheter gecontroleerd maar dat ziet er goed uit. Ik moet altijd raden bij hem maar hij is duidelijk niet in orde.
Theresa ging uit school gelijk naar de muziekles en komt dan naar ons.
Het is opnieuw een prachtige dag alleen vanaf het middaguur dichtgetrokken maar nog steeds zeer warm.
https://youtu.be/WDh55n70tLw
https://youtu.be/MRITP6ExLgw
https://youtu.be/FUoB76-m9wQ
Huiswerk met Sabrina gemaakt en ze moest iets lezen en dat deed ze zo snel dat ik me afvroeg of ze het las of uit haar hoofd kende. En toch woorden als Regenwurm en zo dus geen korte woorden. Ze moest lijntjes trekken en daar gunt ze zich geen tijd voor . Ik denk dat ze net als Theresa ADHD heeft. Ze heeft een spanningsboog die heel kort is. Dan kwam Meli Theresa ophalen en ze gingen naar de huisarts. Het is inderdaad een Pilz aan haar voet en voor haar luchtwegen heeft ze een anti allergie iets gekregen. Ze schijnt op iets te reageren.




Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.