Een rustige dag.

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen wakker van de wekker om half 7, snel eruit Jan gewekt en dan Theresa gaan wekken. Ze kwekt altijd gelijk volop en mijn hersens waren nog niet wakker. Dus ik geloof dat het een en ander mij is ontgaan, Ze heeft vandaag het uitwisselingsprogramma met Nederland,Denemarken en nog een land ben even vergeten welke. Ze doen dat in het Engels. Theresa heeft haar blokfluit meegenomen want ze gaat wat spelen tijdens de uitwisseling. Nu de druk van in de kerk spelen is weggevallen, heeft ze zelf aangeboden om wat te spelem. Ze heeft zich ook aangemeld om vrijdagmorgen als ze met school naar de kerk gaan om ook wat te spelen. Ze heeft voor beide dingen nummers uitgezocht. We laten haar in dit soort dingen haar eigen beslissingen nemen ook met wat ze wil spelen. Jan is haar gaan weg brengen en misschien helemaal want de kans is groot dat het glad is. (Jan ondertussen terug en ja het is glad)
Alles op mijn gemak en dan maar eens in mijn huisje kijken, een handschoentje om te scrubben.
Eerst nog eens een kopje koffie en dan op mijn gemak een nieuwe tv gezocht. We hebben er 2 die het nog doen maarkrijgen kleine ongemakken. Dus nu eerst maar eens een moderne , eentje die ook op Alexa loopt, en voorzien van vele nieuwe snufjes. Die komt in de huiskamer en nu nog nadenken welke in de slaapkamer gaat of blijft. Het nadeel van die een in de slaapkamer is dat hij zomaar ineens uitschakeld. Soms al na een kwartier soms na een paar uur maar geen peil erop te trekken. Ook doet hij vervelend door steeds uit te gaan als we via de computer kijken. Maar hij is iets meer smarttv. Dus ik denk toch die van de huiskamer naar de slaapkamer. Ook heb ik iets voor Jan gekocht . Theresa was vroeg en we zouden wat later gaan eten. Dus eerst huiswerk maken. Ik vraag haar moet je vandaag nog iets en ze zegt ja, ik heb blokfluit.- Blijkt dat om 10 voor half 2 te zijn dus moest ze nog snel eten en heeft jan haar met de auto weggebracht. Dan kwam Jannick al thuis want dde hele week vroeg omdat hij op de vuilniswagen rijdt. Maar dan is hij ook vroeg thuis. Dus koffie voor hem gemaakt en een poosje gezeten dan was Jan Theresa ophalen en die was blij om papa te zien. Ze moet dan kroelen en zo . Ze heeft een poos op mijn pc haar type oefeningen gedaan . Hier kan ze het zo vaakdoenals ze wil. Later waren ze een spelletje aan het spelen Theresa op haar Tablett en Jannick met zijn telefoon dan heeft ze zo veel plezier. Ik wilde iets weten van Theresa en vraag haar maar ik verstond haar niet dus ik zei he? en zei weer iets en ik weer he? toen kon je Jannick van de vloer afrapen want ze bleek ook steeds he te zeggen. Intelligent tweegesprek was dat.
Jannick had zijn eten beneden gehaald en opgewarmd en voor Theresa had ik een kaasbroodje. Daarna vertrokken ze naar beneden samen. Jannick ging haar bedklaar maken en dan mag ze nog een hele poos lezen. Ze verslindt haar boeken. Voor het gemak nu eentje genomen met 450 bladzijden.
Ingrid had aan Jannick laten weten dat ze waarschijnlijk pas vrijdag thuiskomt. Oke ook goed Theresa was in ieder geval blij dat ze voorlopig gewoon hier is.

Oh en Annemarieke is dat eigen ervaring??



Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Hahahhaaaa, nee van iemand die ik ken. 😂

Annemarieke 2021-12-16 07:03:34
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.