Heerlijk thuis

Oostenrijk, Ramsau am Dachstein

Het is heerlijk om weer hier te zijn na het grauwe en natte Holland. Gisteren de hele dag in korte broek en shirtje. Samen met Jannick naar Schladming gewandeld, we hadden een route onder de bomen genomen want het was heet. Met Jan mee terug naar boven gereden. Die werkte eerst op het politiebureau en later op het bezirk. Nog even boodschappen gedaan want morgen is het een vrije dag.
We kregen gisteren de Ennstaler en normaal komt die op vrijdag, ook bij de krant zat het tv magazin die anders op vrijdag erbij zit. Dus maar even op de kalender gekeken en ja hoor 15 augustus is het Maria,s Hemelvaart dus een vrije dag. Jan had dus ook maar even geïnformeerd over het werken wat hij doet en inderdaad het bezirk is gesloten maar hij kan wel op het politiebureau werken. Helaas is het wel warm maar niet zonnig.
Jannick is gaan fietsen, Jan aan het werk en ik ben thuis.
Jannick is gisteren voor het eerst weer gaan trainen, hij is gaan rolskien maar het was bijna geen doen zo druk als het was. Er zijn allemaal nationale teams aan het trainen en de rijksweg was er niets bij. Het probleem hier is dat je niet zoals in Nederland op de openbare weg mag rolskien, maar verplicht baan. Ook de schietbaan is constant vol. Sergei heeft voor volgende week wel plek kunnen reserveren.
Jannick is opgeknapt, hoewel hij zich wel moe voelt. Volgende week controle bij de KNO arts. Ook heeft hij volgende week vrijdag zijn herexamens. Dus nog wel even leren.
Jan heeft het reuze naar zijn zin met het werken her en der.
Jannick moet ook nog standbye staan bij het beachvolleybal in Schladming a.k. weekend, afgelopen weekend stond hij ook standbye bij het longboarden op de rolskibaan in Ramsau. Daar had hij wel veel werk aan de vele schaaf en snijwonden die ze in de wedstrijd opliepen. Het zal niet makkelijk zijn om het komend jaar allemaal te combineren. School, werk,stage, en het belangrijkste deel voor hem “sport”.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.