Een kleine dictator

Oostenrijk, Kleinsölk

Donnerstag 20.Februar
Nou de beloofde blauwe lucht met heel veel zon is even ergens anders. We zitten in dikke nevel met maar 3 graden .
Gelukkig is Ingrid nu aan het opknappen, en voelt ze zich ook beter. Vanmorgen een grote pan bruine bonensoep gemaakt goed gevuld met worst, spekjes en kidneybonen bij gebrek aan bruine bonen. Een grote kop bij Ingrid gebracht met roggebrood erbij, hoeft ze niet te koken. Gelijk Theresa even mee naar beneden genomen en toen Ingrid later kwam wilde ze gelijk weer naar boven. Kleine diktator is het af en toe.
Vanmorgen nog wel even skicross en de Noordse combinatie gekeken op de achtergrond, wat heeft Stadlober toch een verschrikkelijke stem en is gewoon een slechte commentator maar ja als je een keer in je leven hier wat gewonnen hebt ben je onsterfelijk en gekwalificeerd om commentator te zijn. Er zijn gelukkig ook ex sporters die wel goed zijn zoals Andi Goldberger en Hans Knaus en Thomas Sykora.

Net nog even Jannick gesproken gaat hem goed rustige vrije dag achter de rug en morgen gaat de beurs open heeft hij geen tijd meer om eenzaam te zijn.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.