het hoost

Oostenrijk, Kleinsölk

Donderdag
De temperatuur was bij het op staan nog 19 graden maar het hoost.
Jan was al vroeg naar zijn werk, Jannick kwam even afscheid nemen voor hij bij de Mac een gesprek met zijn baas had. Ik ben met Diane meegereden naar Schladming om mijn recepten op te halen bij de gynaecoloog en naar de huisarts te gaan. Allemaal vrij snel gelukt en omdat Jannick ook in Schladming iets moest doen kon ik met hem mee terug rijden. Gelijk naar de apotheek geweest en we kwamen zo beetje gelijk met Jan thuis. We hebben lekker gegeten want ik had vandaag Griekse gril gepland. Maar omdat Diane en Jordy weg zijn gegaan heb ik maar een deel gemaakt voor ons drietjes en de rest ingevroren. Ondertussen is Jan weer naar zijn werk en Jannick slaapt want die moet weer werken tot zeer laat . Hij heeft vanmorgen een gesprek gehad en hij hoeft niet bang te zijn dat hij wordt ontslagen, de andere collega's hebben het zelfde als Jannick gezegd. Alles wordt opgenomen op een dictafoon. Het blijkt dat die vent al veel meer geklaagd heeft over Jannick maar dat de andere alleen maar lof hebben en graag met Jannick werken.
Die vent had al pech want hij heeft pas Jannick met pauze gestuurd op een raar tijdstip maar Jannick had het genomen omdat hij anders geen pauze meer krijgt. Maar door toeval kwam zijn baas langs en die vond het maar raar dat hij met pauze was gestuurd. Nu blijkt dat op dat tijdstip iemand aan de Drive-in 900 seconden heeft moeten wachten op zijn hamburger. Dat is extreem en daar had Jannick dus de schuld van gekregen maar die was met pauze gestuurd. Dus zulke rare praktijken gebruikt die vent. Zijn baas noemt het mobbing en omdat alle andere het bevestigen moet die vent toch bang worden om zijn baan. Jannick weet van andere dat die binnen 2 weken ontslag hebben genomen door die vent. Jannick heeft nu de junior status gekregen en hij is de enige met zeggenschap in de keuken. Zo heeft hij niet meer met hem te doen. Dus test vanavond want Jannick moet met hem werken. Jannick werkt vaak samen met zijn baas want hij heeft verstand van ondernemen en helpt met inventariseren, bestellen en kan in de kluis want daar staat de defibrillator. Ook kan hij met de computer overweg en helpt dan bij problemen. Mocht hij problemen krijgen kan hij gelijk bellen want hij heeft haar telefoonnummer gekregen. Dan moet die vent gaan en neemt Jannick het bij zijn werk erbij. Want het is ook een vent die niet bijspringt als het druk is maar zich op sluit in zijn kantoortje. Dus missen doen ze hem niet. Hij moet dan rekenen op een aanklacht voor mobbing.
Hoop alleen dat die vent geen idiote dingen doet want het zijn meestal niet van die erg aardige mensen.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

14 juli 2011 08:14 | Door: Annemarieke Laten jullie nog wel wat van dat mooie weer over???? ;-) We zijn echt aan het aftellen nu.

molenaar.ruesink 2017-05-07 07:56:59
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.