Het blijft winters

Oostenrijk, Gröbming

Het blijft winters


Montag 2.Februar
Koude nacht en morgen en het sneeuwt nog steeds.
Gisteravond met Jan wat afleiding gezocht en naar de bios gegaan. De Hobbit in 3D gekeken.
Gistermorgen was Jannick nog met Ingrid samen naar de politie voor zijn verklaring. Het gaat voor het gerecht komen en heel Oostenrijk kijkt mee en dat geld ook voor Duitsland en Zwitserland.
Iedereen wil duidelijkheid en een uitspraak, niet alleen voor de veiligheid van de hulpverleners.
De vraag is dus , in dit geval is het en 2 baansweg te smal om een Notgasse te maken , 1 rijbaan staat de file de andere moet dus gebruikt worden door de hulpverleners , dat kan betekenen dat de hulpverlening dus tegen het verkeer in erover heen moet. Wat ook nu gebeurd is. Dan heeft een auto zich los gemaakt uit de file en is omgekeerd en dus terug gereden . Voor deze auto was het de goede rijrichting ,waardoor het ongeluk is ontstaan. Volgens de politie mag je het verkeer ook als hulpverlener niet hinderen als dit bevestigd wordt door het gerecht heb je voortaan pech als je ingeklemd zit in je auto of wat dan ook want dan gaan de hulpverleners achter in de file staan en wachten tot ze op de toegestane manier er komen. De hulpverleners hebben plicht om die hulpverlening te doen wat dus in tegenspraak is met bovenstaande. En dit omdat 1 automobilist geen zin had om te wachten. Ik hoop dan altijd maar dat deze zelf een keer getroffen wordt want dan gilt en brult dezelfde man dat hij geholpen wil holpen. De hulpverleners waren op weg om iemand die beklemd zat uit zijn auto te bevrijden.Dus vandaar dat het overal gevolgd gaat worden want de uitspraak is dus voor heel veel mensen die hulpverlener zijn van grote betekenis.
We hebben zelf de indruk dat de politie steken heeft laten vallen en nu zich zo probeert te rechtvaardigen.
Het ongeluk heeft dus ook de tv bereikt het werd gisteren uitgezonden op de ORF. Dat zag ik in de voorbeschouwing dus Jannick gebeld dat het op tv kwam. Die kreeg gelijk 2 trauma´s achter elkaar.want direct na het item over het ongeluk kwam zijn voormalige trainer van de Handelsshule in beeld om over de Steiralauf te vertellen hij woont nl in Bad Mittendorf en vindt zichzelf erg prominent.








Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.