Zeer vermoeiende dag

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen werd ik wakker van Ingrid en het was 9 , goed geslapen vanaf gisteravond 10. Wel gesmokkeld met een halve slaaptablet. Maar eindelijk weer een fit gevoel. Ingrid ging even haar auto afmelden voor de verzekering en zo. Sabrina ging met Ingrid mee en Theresa sliep nog. Een poosje later kwam Theresa boven en die ging in bed tv kijken. Nog even later kwam Ingrid terug en samen koffie gedronken. Theresa bleef in bed en Oma en Opa gingen op weg naar Liezen. Dus eerst naar de Lutz want alles valt en staat met de transporter. Dus boekenkasten gekocht , kosten nu maar 10 Euro per stuk en er 3 meegenomen en een transporter. Dan Jan Transporter ophalen en de kasten inladen . Ik was ondertussen de bureaustoel kopen bij de naastgelegen Möbelix en stond naast de uitlevering van de Lutz maar dan bij de Möbelix. Vergeet Jan mij op te halen en zijn telefoon geen idee hij was niet te bereiken. Hij was doorgereden naar de Obi dus ik ,met het pakket van de stoel in de hitte naar de Obi gelopen en zeulen maar. Dus dat kostte veel tijd en we hadden maar 2 uur dan moet de auto terug zijn. Dus ik naar binnen bij de Obi en alles gekocht wat we nodiig hadden en dan in laden en alle lading zekeren. Eindelijk op weg naar huis en er was zo veel verkeer op de B320 en veel oponthoud. Pas ten enen thuis ik snel boterhammen voor Jan gemaakt en dan samen uitladen. Alles buiten voor de deur gezet . Ik snel wat geld aan Ingrid gevraagd want ik wil dat Jan wat bij zich had bij het terug brengen . Vraagt Ingrid ga jij niet mee? ik nee oh dan kan ik toch mee rijden naar Liezen? Ja dat kan want ze gaat het geld ophalen van de auto. Maar ze moet eerst mee de auto terug brengen dan moet Jan zijn auto nemen en met haar naar Vogl en dan terug naar huis, Ondertussen was het 13 uur en dat gaat dus te laat worden .Ik heb wat van INgrid gegeten en met de kinderen naar boven. Ze zitten nu braaf tv te kijken terwijl ik even uit blaas voor ze weer terug zijn en we alle spullen binnen moeten zetten.

Theresa heeft toch met Squala weer zo veel punten bij elkaar gekregen dat ze weer een cadeaubon mocht uitzoeken. De bioscoop bon ligt voor ons een beetje moeilijk en we besloten voor de Bol.com bon te gaan. Ze heeft 7,50 gekregen. Ik denk dat het een dvd wordt gaan we wel een keer op ons gemak met haar kijken. Ik wil toch ook wel wat om te kijken . Soms is het lekker om in het Nederlands iets te kijken en gewoon iets echt Nederlands.

Ingrid en Jan weer terug en de kinderen weer met Ingrid mee. Een poosje samen met Jan gezeten en nadat we moed opgevat hadden zijn we alles binnen gaan zetten. Het hout in het hok maar de latten waren te lang dus die moesten in het volgende hok. De kasten in de bergruimte. Alles opgeruimd. Mag ook wel want intussen kwart over 4 en de oven aangemaakt voor de Pizza´s.
Jan helemaal blij met zijn Post van Bianca, Peter, Nina en Bo voor zijn vaderdag.

WE laten de dag voor vandaag wat het is morgen weer een dag.


Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Ik heb nog niks ontvangen, Nicolette.

Annemarieke 2020-06-28 20:44:20
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.