Jannick heeft pech

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen ging de wekker om half 8 en ik ben opgestaan. Meli had gisteren gevraagd of ik eitjes wilde maken en ik gevraagd gekookt of gebakken. Jannick riep gebakken dus dat werd het vanmorgen. Dus tafel dekken en eitjes met spek gebakken , koffie gemaakt en dan kwam de familie boven. Gezellig eten met elkaar. Sabrina bleef boven . Ik de tafel afgeruimd en de vaatwasser gevuld. Oma ging douchen en daarna de bedden afhalen. Wasmachine aangezet. Dan half 10 en klaar. Het is dikke mist en 3 graden. De sneeuw ligt er nog maar er is geen nieuwe bijgekomen.
Ik ga wat werken aan de site.
Middageten gemaakt en de was gedaan. , met Jan samen gegeten want Sabrina wilde niet dus die heb ik naar beneden gestuurd. In de middag ditjes en datjes gedaan. Theresa is met Jannick mee naar zijn werk. Eind van de middag kwam Jannick thuis en kon bijna niet meer lopen . Hij was vanuit zijn vrachtwagen gevallen. Echt heel dom, hij had water op de bodem staan en wilde het eruit halen met een trekker. Dat ging niet want de brug lag er op. Die ligt tussen de Rampe en zijn wagen. Dus hij dacht ik haal de brug weg. Trok de bodem aan
en stapte achteruit en ja daar was geen brug meer. Dus donderde hij naar beneden met 1 been naar beneden en de ander bleef boven en met zijn lichaam op de rand van de Rampe. Gelukkig geen ribben gebroken want daar had hij rondom een behoorlijke blauwe plek. Maar problemen met zijn heup. Dus Meli met hem naar het ziekenhuis , dat moest hij wel want het is een bedrijfsongeluk. Anders heeft hij nergens recht op. Daar dachten ze geen breuk maar de banden. Over 2 dagen mag hij terug komen en hij loopt nu met krukken en heeft heel veel pijn. Volgende probleem hij zou vanaf dinsdag op Reha gaan met Sabrina dus heeft hij Ingrid gebeld. Die heeft een week vrij dus gaat zij met Sabrina weg en daarna zien we wel weer of Jannick het kan of dat Meli mee gaat.
Ik wilde met Jan samen F1 kijken maar moest naar beneden om op de kinderen te passen. Meli had Sabrina al in bed gedaan en Jannick voor mij op zijn tv op sky de F1 aangezet. Dan samen met Theresa gekeken. Wat een spannende rennen, wat een stunt van Alonso op het einde. Dan ik weer naar boven en Theresa naar bed en Meli en Jannick kwamen al thuis.
Vergeet ik nog te vermelden dat een van de 2 baardagamen op apegapen lag. Heel zielig Jannick dacht eerst dat hij in winterslaap ging maar hij vrat niet meer en dronk niet meer en helemaal uitgedroogd. Heeft geprobeerd hem op te warmen om te kijken of hij hem eruit kon halen als dat lukt veel voer maar dat lukte niet en hij begon op zijn rug te draaien. Jannick hem al terug gedraaid. Maar dan heb iik in overleg met Jannick besloten om als hij zich weer omdraaide we het zo zouden laten. We hebben geen idee hoe we het sterven makkelijker kunnen maken. Ik heb hem dan na het weder omdraaien op zand in een klein doosje gelegd en bovenop het terrarium gezet maar uren laten leefde hij nog. Jannick zei na thuiskomst oh die is er al geweest en ik nee hoor wrijf mar over zijn buik en ja hoor dan bewogen zijn pootjes weer.
Ik denk een darmafsluiting dat komt wel meer voor. Het is jammer want in principe kunnen ze 20 jaar oud worden maar dat is Flash niet gegund.



Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.