Eerste geworden

Oostenrijk, Ramsau am Dachstein

Vandaag was de eerste wedstrijd. Skate over 3 km. Ik ben erg nerveus en jaag mijn moeder op de kast. Dan tegen de tijd dat de wedstrijd begint is mijn moeder hyper en heb ik nergens meer last van. IK heb een goede startpositie en ben er als een speer vandoor. Ik lag gelijk op kop en heb die niet meer afgegeven. Mijn eerste wedstrijd is binnen, Quinten is 2e en Danielle de Niet is 3e. Bij de pupillen is het nog gemengd. Ik ben heel blij de kop is er vanaf en een goede start voor de andere wedstrijden. Bij de prijsuitreiking krijg ik een medaille en een snowboardmuts. We hebben ook eenT shirt gekregen.
Ik was wel helemaal kapot en kon nauwelijks op mijn benen blijven staan. Ik kreeg gelijk lekker warme thee van de dames van de NSV. Na een slecht zomerseizoen ben ik er nu weer goed bij. In de middag een training in het biatlonstadion.
Jannick


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.