Het weer zit niet mee

Oostenrijk, Gröbming

Montag 20.Juni
Werd na een zware nacht wakker om kwart over 8 en voelde me gebroken. Zo benauwd geweest. Het weer werkt ook niet mee donker somber en gewoon zeikweer.Koud met maar 14 graden dus eind van de middag de houtkachel aangemaakt.
Met Jan vanmorgen (meeste werk Jan) de badkamer vrij van stof gemaakt. Elke tegel elk plekje is met een laagje rossige stof. Dus met de stofzuiger met een borsteltje erop van plafond tot de bodem en dat was heel veel werk. De spullen van de wanden en alleen de wasbak moet er nog af. Jan heeft daarna met nat alles gedaan dus het is nu schoon. Als de wasbak eraf is kan er gegrond worden. Dan 12 uur drogen en lakken van de tegels. Dekt het voldoende dan gaan we verder anders na droogtijd nog een laag. Dan begint het wat te lijken. Elke stap nu zie je ook gelijk.
Dan samen eten lekker mousaka alleen mijn smaak laat het een beetje afweten. Ben nu ook flink verkouden. In de middag op de bank in slaap gevallen. Dat heeft me goed gedaan.
Net avondeten gemaakt en Jan is net thuis gekomen van de Arbeit.
Een rustige avond tegemoed en ik denk vroeg naar bed en hopelijk met meer nachtrust.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.