Frankrijk

Frankrijk, Berny Riviere

Camping La Croix Du Vieux Pont, Berny Riviere
Gelegen in Picardië aan de deuren van Parijs en de Champagne streek, in het charmante plaatsje Berny-Rivière, ontvangt La Croix Du Vieux Pont u graag het hele jaar door. In het hart van een weelderige natuur, op de camping of in een accommodatie, bieden wij u een droomverblijf, met een grote keuze aan faciliteiten en activiteiten (geopend van begin april tot eind oktober), wij voldoen graag aan al uw wensen: een goede gelegenheid om de geneugten van het verblijven op de camping te ontdekken! Het domein strekt zich uit over 40 hectare (660 standplaatsen) langs de Aisne rivier, in een boom- en bloemrijk park. De verschillende meren zijn goed geschikt om te zwemmen, te vissen of te watersporten.
Met onze eigen vouwwagen op vakantie op een prachtige camping waar Jannick zich op en top vermaakt en hij ook vrienden gemaakt heeft.
Jeroen en Sebastian uit omgeving Rotterdam.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.