Dag 7 Daar is de zon

Slovenië, Catez ob Savi

Het had vannacht wat geregend maar vanmorgen was het droog. Het is heerlijk om te kunnen slapen zonder kleding en met 1 dekbed.
Ik was wakker toen de wekker ging en dan ook Theresa wakker gemaakt. Ze was klaar ook met ontbijten toen ze haar kwamen halen. Sabrina kwam met 2 tassen vol spullen. Ze ging lekker op de grond spelen en we gingen wat boodschappen met de auto doen. Rond 10 uur werd de lucht blauw en scheen de zon. We gingen heerlijk buiten op de veranda in de zon zitten en Sabrina speelde op de veranda. Ik had taart meegnomen voor bij de koffie. Nou Sabrina werkte met gemakk Middageten was snel klaar pizza van gisteren en ik had nog een super grote salade. Sabrina is dol op de boontjes diie in die salade zitten. En ze at haar puddingtoetjes. Ik had mijn kapuchonsweater gewassen en buiten gehangen. Die had ik ongeveer 24 uur per dag aan gehad op Krk. In de middag zijn we naar het binnenbad met Sabrina gegaan, wat kan dat kind genieten van alles. In haar bandje door de waterversneller vindt ze het einde maar ook de grot met grote waterbubbelaar of de sproeiers en ze gilde van plezier toen het begon te regenen in het bad. We hebben een vol uur met haar in het water gezwommen en zijn er dan toch uitgegaan. Bij ons even allemaal fatsoenlijk aangekleed want wij hadden onze kleding over de badkleding aangedaan-en onze natte spullen uitgehangen. Dan zijn we naar het terras gegaan om koffie te drinken en ijs te eten. Heerlijk in de zon en Sabrina bleef ijs eten en de bananen die er bij waren. Jannick belde dat ze over een uurtje terug zouden zijn. Dan richting caravan gegaan en nog wat buiten gezeten , de familie kwam en met elkaar nog aan de borrel buiten. Dan zijn ze naar hun eigen caravan gegaan en Theresa bleef bij ons. We hadden een heerlijke dag- De familie had ook een hele leuke dag in Posteljama in de grotten en het kasteel tegen de rotsen.
Was er vroeger slecht internet hier op de camping nu helemaal niet meer.
https://youtu.be/6CmLskZk9LA
https://youtu.be/BUDf63ea1Qs
https://youtu.be/-VPTPllMUbI
https://youtu.be/3hPgFslNni8
https://youtu.be/assciiGTB-A


Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Genieten!

Annemarieke 2019-06-04 22:58:19
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.