Een hectische week begonnen

Oostenrijk, Gröbming

Om 8 was ik wakker , een half uurtje tv en dan eruit . Ik was bijna klaar toen Ingrid met Sabrina kwam. Een snelle koffie en dan ging OIngrid met Theresa naar Brück naar het ziekenhuis waar Theresa voor haar oogcontrole moet. Theresa heeft nog steeds therapie er komt een dame gewoon in de school die dat doet, net als de fysio van Sabrina. Maar de controles zijn in de oogkliniek .
Eigenlijk staat Sabrina ook onder controle daar maar Sabrina heeft koorts . Ik heb Ingrid opnieuw gezegd dat ze een keer een antibioticakuur moet vragen want Sabrina knapt niet op. Zelf heeft ze al 2 kuren , dan zegt ze het is een virus en ik als ze constant een groene neus heeft is het een bacterie. Ze had al een keer uitslag omdat ze haar snot op haar gezicht uitsmeerd- Dat is een teken van streptokokken. voor haar zelf gaat ze wel maar voor Sabrina gaat ze niet.
Ik zou eerst met haar mee gaan naar Brück maar ik moet ook mijn vlees in Ramsau ophalen . nu ben ik thuis met Sabrina dan zegt ze ik heb Gaby afgezegd omdat Sabrina koorts heeft. Maar ze heeft wel een afspraak bij de bank vanmiddag. Ik heb haar gezegd ik moet echt mijn vlees ophalen .
Ik ben weer niet lekker duidelijk de Pancreas. Ik boer en moet winden, heb diarree en pijn. Gisteren iets verkeerds gegeten of niet goed met medicijnen opgevangen. Het blijft natte vinger werk.
Sabrina is zo lief aan het spelen met haar Playmobile, het schaap moet bij de boerin uit de fles drinken en de kindjes moeten van de glijbaan. Sinds een week zie je dat ze eindelijk ook de fijn motoriek gaat ontwikkelen , Ze pakt nu met duim en vinger iets kleins op dat was eerst met haar hele hand en een grijpbeweging. Dat lijken kleine stappen maar zijn eigenlijk heel groot.
Sabrina had nergens last van maar wel erg moe. Ze heeft goed gegeten bij ons. Dan belde Ingrid dat het later werd. Dus toen ze uiteindelijk kwam gelijk omgekleed en de deur uit met Jan.Ondertussen had ook Prenner gebeld . Dus eerst naar Prenner daar kon ik pinnen en kreeg de hele bak met speciale nagels mee gewoon tellen hoeveel ik verbruikt heb en dan afrekenen en de rest terug brengen. Dan naar de bank om geld te halen en bij de bank deden de automaten het niet en er stond een hele rij te wachten voor de balie. Dus rechtsomgekeerd en naar de MEZ en daar geld opgenomen. Dan naar Ramsau gereden naar de Fürsterhof om mijn bestelde vlees te halen. Ik wilde even een kaart bij Maria brengen en Jan parkeerde even voorbij waar wij gewoond hebben bij Haus Helga nadat hij eerst verkeerd reed. WE woonden daar 3 jaar maar hij wist niet meer waar. Ik ben gaan lopen door de sneeuw en het eerste deel tot Hannie ging goed dan een heel ielig paadje en soms heel glad. Ik bedacht mij dat ik de telefoon in de auto had gelaten en dat dat dom was. Bij Maria door kniehoog sneeuw een stukje naar beneden en dan ploeteren tot haar huisje. Ik dacht dat ze dan toch in Zwitserland zou zijn. Maar aangekomen aan de deur geklopt en daar was Maria. Die is er gewoon al die tijd niet uit geweest. Die woont daar moederziel alleen en heeft waarschijnlijk voldoende voorraad. Even snel wat bijgepraat en dan dezelfde weg terug en dan wel waar het naar beneden ploeteren was dan ertegen op omhoog. Ik kwam buiten adem bij de auto terug. Nee ik ben nog geen stukje van wat ik was.In Ramsau rijden we altijd over Rossing en dikke nevel , we konden echt geen hand voor ogen zien dan ook in het dorp maar daar kon je doorheen zien en boven volle zon. Ook de Fürstenhof lag nog in volle nevel. Je wordt daar altijd met veel vriendelijkheid ontvangen. We waren pas om half 5 weer thuis. Geen idee of Ingrid toch naar de afspraak met de kinderarts is gegaan met Sabrina want omdat het haar nu weer goed ging wilde ze eigenlijk afzeggen waar ik het niet mee eens ben en dat ook gezegd heb.
Vanavond vroeg erin denk ik .

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Vandaag ook Nederland in een harde Lock down gegaan, tot 19 Januari 2021, nu dus ook voor ons .... .doorbijten, met hooguit tijdens de Kerst 3 extra personen aan de dis.

Christina 2020-12-15 03:58:10

Zoals Christina al zegt, hier nu ook een lockdown. Maar volgens mij is die niet zo streng als die bij jullie. Het is ook wel nodig, de besmettingen lopen weer behoorlijk op. Maar de reacties.........echt niet normaal! 😘

Annemarieke 2020-12-15 19:32:45

O, ik vergeet je te bedanken voor de kerstkaart!!! 😘

Annemarieke 2020-12-15 19:33:21
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.