Laatste Ennstal Classic dag.

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen op tijd wakker en om half 7 opgestaan, de oven aangezet en later de paashaasbroodjes erin gebakken. Omdat de kinderen niet met pasen kwamen had ik die nog. Theresa was ondertussen ook aangekleed en we gingen zachtjes met mijn koffie de warme broodjes mijn boter en een scherp mes naar beneden. Theedoek op de rand gelegd en daar de broodjes op gesmeerd en belegd. Jannick kwam ook met Sabrina en allemaal op het balkon. Netjes op tijd voor de eerste autos. Meli kwam thuis maar ging gelijk slapen.Het was super mooi weer na het slechte weer van vannacht , Ik had Jan wakker gemaakt om het slaapkamerraam aan zijn kant dicht te doen en ik ben een rondje in huis om de rest te sluiten. Vooral de windvlagen waren heftig. Jannick zei dat hij eruit was gegaan omdat de was nog buiten stond. Ik ben gelukkig weer in slaap gevallen maar dat viel niet mee want het was een zeer warme nacht. Bij het opstaan was het 18 graden. Dus buiten goed te doen. We hebben tot na half 10 buiten gezeten. Dan werd het zelfs frisjes en het begon later te regenen. Daarna klaarde het weer op en vertrokken we met zijn allen toch naar het centrum. Daar zagen we de altimers en daarna de landing vanuit een helicopter van Redbullparavliegers. Spectaculair en wat een snelheid hebben die. Dan de Ennstal Classic race door het centrum gekeken. Duurt 5 ronden dus best snel. Dan waren we klaar en gingen we terug naar huis. DE Ennstal Classic vol genoten. We hadden geen van allen trek en Theresa wilde knoflooksoep dus heb ik dat gemaakt en hebben we soep gegeten en Jannick had Maracuja yoghurt wat ze daarna gegeten hebben. Ik had genoeg aan mijn soepje. Mijn sollicitatie verplatste zich naar 16 uur en later belde hij dat hij nog steeds op de rijksweg vaststond dus nu om 19 uur vanavond. Tja een zwarte zaterdag. Nu zitten ze bij ons aan tafel Uno te spelen. Dus ik ben mee gaan spelen. Om half 5 waren we klaar met spelen en vertrok de familie naar beneden. Jan was al F1 aan het kijken dus dat doe ik ook.
Later samen met Jannick naar Prenten gereden en daar een goed gesprek gehad nu afwachten of ze gaan verhuren. Ze hebben het nog nooit gedaan. Dus afwachten.

Anja gefeliciteerd , ik hoop een fijne dag gehad.

https://youtu.be/UWHE4V9UCuo
https://youtu.be/9B_tOarDO-0
https://youtu.be/R70bQRZJiA8



Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

❤️

Annemarieke 2022-07-25 22:56:36
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.