Niet onze dag

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen wakker voor de wekker en ik voelde me niet lekker, haalde net aan de wc en dus ook diarree. Dat was lastig want ik bleef heen en weer lopen. Half 7 Theresa eruit gehaald en om 7 Sabrina die al naar de huiskamer was geslopen maar naar het trappenhuis gaat niet meer. Ze doet het zo zachtjes dat de babyfoon niet aanslaat. Om kwart over 7 ging Jan Theresa weg brengen en om kwart voor 8 Sabrina. Dan was ik gaan douchen en we hebben zo´n grote schotel en ik sta eronder een enorme knal en het deel waar de gaatjes inzitten was eruit geknald. Ik had pas nog met ontkalking gedaan. Ik had zo wat een hardstilstand van schrik. (later bedacht ik me dat het de verlichting die erin is waarschijnlijk ontplofte.
Gelukkig nadat ik helemaal leeg was voelde ik mij beter en na het drinken van wat cola. Dat helpt tegen diarree.
Toen Jan van Theresa wegbrengen terug kwam zei hij de schoorsteenveger komt vanmioddag terug. SHIT de kachel was niet uit. Dus een berichtje bij Jannick achter gelaten met je bent wat vergeten. Dus na enige tijd belde hij met wat ben ik dan vergeten. Ik zei schoorsteenveger en ik hoorde luid en duidelijk SHIT vergeten. Hij zou gisteravond na de 2e doorgang de kachel uitschakelen want het moet helemaal koud zijn.
Jan zei ik kijk later maar is toch aan de douche begonnen, maar we hebben een hele zuil en die laat zich niet van de muur verwijderen, een deel geen probleem maar ergens blijft hij vastzitten. Gevraagd of hij hulp nodig heeft maar hij zegt van niet. We hebben een zuil met alle bediening en een douche schotel met verlichting die steeds veranderd van kleur en een normale handdouche en 4 sproeiers die naar voren staan.
Ik wacht maar af en reken erop dat we vanmiddag naar de bouwmarkt moeten. Ik neem niet meer zo´n uitgebreide. De sproeiers naar voren zijn zo hard en komen meters ver dus dan moet ik de hele douche ondanks deur en gordijn aantrakken en drogen. Ik vind de schotel wel lekker en de handdouche ook. Maar verlichting hoeft van mij ook niet meer. Jan heeft nu de schotel eraf gehaald en kunnen we kijken of die vervangbaar is. Zit er nu geloof ik een 5 jaar en was niet goedkoop.
Net voor de schrik maar een kop latte gemaakt en dat blijft er tot nu toe in.
Jannick dacht dat Theresa vandaag laat zou zijn en Jan wilde tegen 12 Sabrina halen dus ik zeg hem maar die komt pas om 13 uur nee zegt Jan ze heeft gevraagd om eerder te halen . Jan weg en dan belt Jannick of ik wist dat Sabrina eerder gehaald moest worden nou nee dat wist ik niet en staat ook niet in de agenda. Ik zeg hem Theresa is al thuis die had dus vroeg. Komt wel goed uit ze is nu aan haar huiswerk bezig en dan kan ik na het eten naar Liezen zegt hij maar Gabi komt om 2 uur. Die komt altijd en ik hem gezegd zet gewoon in de agenda want ik vergeet het (het veranderde ook nog wel eens) Dus we kunnen niet naar Liezen volgens Jan kunnen we met de handdouche douchen. Jannick zei dat ons energie verbruik 400 Euro meer was en wat we nieuw hadden nou niets dus nu denkt hij dat de boiler niet goed meer is. Het enige wat anders was dat Ingrid heel veel de droger gebruikt heeft maar dat kan toch geen 400 meer zijn. Het is duurder geworden maar geen idee waardoor. Jan heeft het jaren bij gehouden en nu dus niets- Of het energiebedrijf heeft de vorige keer een foute meterstand geschreven is ook al eens gebeurd.
Het is dus niet onze dag en geen goed begin van de week.
Theresa had haar huiswerk klaar toen ik klaar was met pannenkoeken bakken en Jan kwam ook thuis met Sabrina. Dus allemaal aan tafel . Na het eten kon Sabrina nog een poosje Caillou kijken tot Gabi kwam.
Het is koud en donker somber en tot nu toe droog. Er wordt opnieuw veel sneeuw verwacht tot laag. het valt elke keer zo tegen super warm en zonnig en gelijk erna veel sneeuw en kou.
Ik krijg de nieuwe printer niet helemaal goed zoals ik wil maar ik geloof dat ik het nu weet maar even geen zin meer.
En ja hoor het begon al met sneeuwen bah. Om half 4 kwam Sabrina weer boven en die ging spelen met de Playmobile en dan kreeg ik een foto van Marjanne van 2 schattige kuikentjes en die liet ik aan Sabrina zien. Ze kreeg er geen genoeg van en toen kreeg ik een filmpje van Marjanne waar 3 schattige een dag oude kuikens op piepten. Sabrina bleef maar kijken en kijken. Dan kwam Jannick boven en even koffie dan ging hij voor hem en Meli koken. Hij had de kinderen al in üyama gestoken. Dan kwam na half 7 Meli de kinderen halen. Wij nu rust en ik ga in bed Flikken Gent kijken. Morgen hopelijk een betere dag.



Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.