Tja het kon beter vandaag

Oostenrijk, Gröbming

Montag 30.Jänner
Zo gisteravond een rondje April vakantie verder plannen. Nog niet helemaal rond. Maar wel definitief van de 3. tot de 7. April naar Slagharen. Ik had al eerder geprobeerd en toen kon ik ineens geen vrije huisjes meer vinden die ik wilde. Alleen heel duur. Nu had ik eerst naar het safariepark de Beeksebergen gekeken maar daar was alles vol. Duinrell voor die prijzen ga ik naar de Bahamas, Walibi vol, dus nog eens gekeken op Slagharen kan ik dus met korting het huisje met pony boeken dus gelijk gedaan. Daarna gaan we naar het grote huis in Ijhorst tot de maandag en vanaf daar naar Borger een Roompotpark met zwembad en speeltuin. We hebben voor 2017 geen vakantie geboekt dus dan maken we in deze periode vakantie maar gelijk vakantie. De tickets zijn geboekt , de auto deels wil ik nog dingen aan veranderen. Langzaam komt er schot in. Moet ook wel want het zijn nog 63 nachtjes slapen nog ongeveer 9 weken dus. Omdat je overal alleen midweek kan boeken blijf ik dus met de aanreis en afreisdag zitten.
Vandaag een verdrietige dag voor onze kinderen, vandaag werd Oma Schwidder begraven. Het afscheid is dan gelijk zo definitief. Hoop voor hen dat het een mooie dag was .
Vandaag gewoon opgestaan, lekker douchen , ontbijten. Geen koorts gehad vandaag blijft alleen benauwd op de borst. Lekker rustig aan wat opruimen en verder met de reis plannen. Ik wilde wat aan de auto huur veranderen en toen bleek ineens dat ik helemaal niet borg vrij geboekt had en dat er 1100 euro borg moet zijn. Voelde ik me gepakt.Ik had via Rentalcars geboekt en er stond ook heel duidelijk dat een debetkaart of creditkaart maar mijn debetkaart accepteren ze niet. Ik had de borg en het eigen risico afgekocht maar dus niet. Nou 1100 euro borg trekt bruintje niet want voor de huisjes huur heb ik ook al borg en niet echt weinig. Goede raad ???? Ik wilde dus ergens anders huren bij Europcar maar daar accepteren ze mijn credit of mijn debetkaart niet omdat Jan de chauffeur is??? dan moet het op Jan´s naam. Het is vast goede handel die autoverhuur. Maar daar koop je de helft van de borgom af door je extra te verzekeren. Dus als iemand een autoverhuur weet waar je op een normale manier borg kan betalen en op een normale manier kan betalen dan hoor ik het graag want nu zitten we zonder auto.
De ticket boekingen doorgelopen en de veranderingen zie ik dat ze door het wijzigen van de stoelen omdat Theresa erbij kwam we op de heen weg keurig bij elkaar zitten maar op de terug weg Jan niet bij ons. Dus contact gemaakt met Transavia en dat is nu in orde. Maar het kost tijd.
Ik probeer alles op rij te krijgen en te zien wat moet ik nog betalen wat is betaald wat moet er nog geregeld worden (zonder auto sommige dingen echt een probleem) Al met al heel veel tijd kwijt heel weinig bereikt. Dat was een stapje vooruit en een kilometer terug. Ik heb ook het probleem van de overnachting op de aankomstdag en de dag voor vertrek. Eventuele hotels die plaats hadden mag Theresa niet op de kamer slapen. En voor 300 euro een nacht kan alles maar mijn portemonnee niet.
Ik denk dan maar komt tijd komt raad. Eind van de middag kwam Ingrid koffie drinken met Theresa en Sabrina. Theresa krijgt nu duidelijk weer praatjes dus de genezing lijkt te vorderen.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.