Zondag

Oostenrijk, Gröbming

Heerlijk geslapen, een beetje meer ontbijt met een gebakken eitje en zelfgemaakte ketchup an uien en tomaten en kruiden. Het was de hele dag een komen van gaan van Theresa , Ingrid met Sabrina. Jannick met Sabrina en Ingrid dan weer Jannick. Theresa at bij ons en Jannick was zijn nieuwe gril aan het uit proberen buiten ondanks dat het flink regende. Maar de gril staat onder het afdak voor hun tuindeur.
Ik heb me de hele dag bezig gehouden met de fotos uitzoeken en oudere jaren met fotos voorzien op de site. De jaren 1990, 1991 , en ik denk 1992 en 1993 ook zijn klaar want meer kan ik niet vinden van deze jaren. Dan gesprongen want ik had fotos van 2005 en 2006 gevonden maar die jaren zijn nog lang niet klaar.
Nog meer filmpjes gevonden die naar een ander formaat gezet moeten worden maar dat ga ik pas doen als de fotos klaar zijn.
Ik ben er graag mee bezig en verveel me dus ook niet.
De zondag was wat het weer betreft gewoon helemaal niets, regen en nog eens regen.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.