Lekker warme dag

Oostenrijk, Gröbming

Sonntag 17.April
Hier kan ik wel aan wennen mooi weer bij het opstaan ook al was dat best voor mijn doen laat. Was pas tegen half 10 wakker na een goede nachtrust. Dan kom ik er tenminste weer een beetje bovenop.
Vanmorgen niet veel gedaan behalve de krant lezen en het eten gemaakt.
Wat op het balkon in korte broek en hemdje bij een 25 graden. Helaas tussen de middag kwam er weer hevige wind dus binnen gegeten maar later toch weer warm op het balkon en had de wind weer af genomen. Hoe bedoel je Aprilweer?
Bij Jannick en Ingrid is het al de hele dag druk. Edith kwam met Viktoria en Leonie. Dan kwam er een brandweer kameraad met vrouw en kinderen. Dus het was buiten een herrie met al die spelende kinderen. De ene collega weg kwam de volgende voorbij. Ze hadden wel allemaal een doel het werk aan de tuin bekijken en beoordelen. Ik neem aan dat die het werk gaan doen.
Jan is vanmiddag begonnen met de andere badkamerkasten in elkaar te zetten. Morgen toch echt aan de sloop beginnen van de badkamer.
Nou het gaat nu wel echt donker worden , ook de wind komt weer fors terug bijna 15 uur dus nog heel wat zon gehad.
Om half 6 kwam Theresa boven in pyama met haar knuffels, wij zaen net saampjes achter lekkere hapjes en ze vraagt mag ik er ook en toen ging de telefoon en Papa vroeg is Theresa daar? Ze mag geen snoep, eten , ijsjes of wat dan ook ze heeft straf. Theresa moest heel hard huilen toen ik haar vertelde dat het Papa was en dat ze niets kreeg. Dan maar op schoot bij Opa waar ze binnen de kortste keren in slaap viel. Een brulpartij toen we haar naar beneden wilden brengen maar Opa droeg haar naar haar bedje en voor de rest mochten Mama en Papa het oplossen.
Helaas weekend weer voorbij.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.