En nu weer sneeuw

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen wakker voor de wekker en Ingrid kwam om kwart voor 6 zeggen dat ze wegging. Het was stil en dat bleef het tot half 8 dat was dus nog een beetje dommelen. Dan was het Kasperl kijken en daarna zijn we opgestaan. Ik eerst douchen en aankleden, de bedden afgehaald en ontbijt voor Sabrina gemaakt. Jan ontbijt voor Theresa en daarna douchen. Wil ik Sabrina eten geven had ze haar broek vol gepoept dus eerst dat afgehandeld. Dan haar eten gegeven en ondertussen ging de deurbel. Jannick voor een snel bakkie die kwam van de nachtdienst. Kinderen blij en altijd gezellig. Hij weg Sabrina aangekleed en haar kunstbeen aan getrokken. We noemen haar Piet piraat omdat het op de bodem klinkt alsof ze met een houten been rondloopt. En ja daar gaat de telefoon, Jannick had zijn auto uitgeladen en onder neergezet maar er zat een kabel van Mark in. Dus die heb ik in de hal beneden gelegd en de deur open gedaan. Nu 10 uur en ik denk tijd voor een tweede bakkie. Maar eerst nog even de was uit de machine in de droger doen en de 2e was vullen. En iets voor mezelf doen met de deur op slot want anders zit ik binnen korte tijd met de hele familie daar.
Ik heb komende 2 weken toch nog internet want Ingrid had het te laat doorgegeven dus blijft de aansluiting tot de 15e hier. Jannick baalde want die had een Drei box om een week te proberen en dat gaat nu niet dus moet hij hem terug brengen zonder hier geprobeerd te hebben. Ze zeggen iets van 120 MB?? maar Jannick had het bij de dienst geprobeerd en daar haalde hij helemaal 2. Ik heb er niet zo veel verstand van maar internet is hier moeilijk moeilijk. Die Dreibox zou je overal mee naar toe kunnen nemen binnen Europa en onbeperkt internet. Onbeperkt heet bij ons niet veel.
Het was vanmorgen weer wit nog geen echt dikke laag maar het begin is er weer. Ik zie dat het ondertussen weer is begonnen met sneeuwen.
We aten vandaag restjes, een grote schaal met daarin de laatste kleine minischnitzels, restje patat, restje kerstaardappeltjes, 4 frankfurterworstjes, daarnaast schaaltjes met restantjes sauzen, schaal komkommer, zilveruitjes. Ingrid kwam om half 2 thuis en ook gegeten en daarna ging ze de auto weer vullen en wegbrengen. Iedereen genoeg gegeten. Nog wat over voor vanavond. Allemaal te weinig voor een maaltijd maar alles tesamen meer dan genoeg voor een maaltijd. En het ruimt zo lekker op in de vriezer en in de koelkast.
Jannick belde of ik de komende dag ook voor hen kan koken en ja dat kan ik. Het gaat nu opschieten. Hij kan helaas pas woensdag beginnen met verhuizen. Hij neemt morgen alleen matrassen en beddengoed mee zodat ze wel kunnen slapen. Officieel heeft hij dus vanaf morgen ook de kinderen dus moet hij wel hier slapen. Ik had hem gevraagd hebben jullie pannen om keramisch te koken? Het was stil en toen een luide shit daar heb ik niet naar gekeken. Maar hij had nu gezegd gecontroleerd en ja geschikt voor keramisch want in Singsdorf kookt hij elektrisch. Dat is een probleem minder.
Kwart over 3 was Ingrid weer terug en ze zou alleen morgen nog het restant meenemen.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.