Gezellige dag

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen was ik om 5 uur wakker en om half 6 de babyfoon aangezet. Ingrid kwam zeggen dat ze weg ging en ik hoorde ondertussen Sabrina dus dat zei ik tegen Ingrid . Die bracht haar nog snel naar boven en ik haar overgenomen. Pas om 7 uur kwam Theresa allemaal in bed tv kijken. Om half 8 ben ik opgestaan, wassen plassen aankleden. Dan Sabrina gedaan en Theresa zich zelf. Tafel gedekt en alles klaar gezet en dan kwamen Meli en Jannick. Allemaal aan tafel altijd super gezellig . We kwamen pas om half 10 van tafel. Jannick, Meli en Theresa gingen kwartetten en Sabrina zat daarbij bij Meli. Jannick vroeg of hij hamburgers bij Walters kon bestellen en dat vonden we allemaal goed. Dat zijn geen hamburgertjes maar culinaire creaties, We gingen op Jan na voor de BBQ burger en Jan voor de cheese. daar waren ook van verse aardappel üatat bij die we kwijt raakten aan Sabrina. Dan was het voor Theresa tijd om haar skispullen aan te trekken want Bernd kwam om kwart over 1.
Daarvoor kwamen ook bij ons de Sternsingers en we geluisterd hebben naar wat ze voordraagden. Dan een nieuwe klever op de deur met C.B.M 2021.
Dan kwam Bernd Theresa ophalen en na half 5 bracht hij haar weer thuis. Nog even gekletst en hij zei ik heb de tijd van mijn leven. Hij is normaal kok in het Falkenstein hotel nu thuis. Hij zei in de morgen op de Piste dan naar huis snel eten maken en met de kinderen eten en nu weer de Piste op. Veel tijd om met de kinderen door te brengen en wat te doen en we wonen ideaal want je kan gaan skien of sleeen , thuis knutselen. Dat is tenminste een positieve instelling.
Meli en Jannick zijn ook gegaan nadat Theresa weg was. Morgenochtend zijn ze er weer.
Tegen half 8 Sabrina naar bed gebracht en ik trof Ingrid bij het naar boven gaan. Eindelijk genoeg personeel zodat ze redelijk bijtijds naar huis kon gaan al moet ze vanavond om 11 uur nog pijnstilling gaan spritzen.
Dus ik ga in bed tv kijken en de babyfoon aan en dan morgen toch weer om kwart voor 6 toch ook weer wakker zijn.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Klever? Schrijven ze dat niet meer met een krijtje boven de deur?

Annemarieke 2021-01-04 22:09:37
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.