Een nieuwe week

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen rond half 8 wakker en nog even wat tv en dan opgestaan. Alle ochtenddingen gedaan en de badkamer gepoetst. Wat niet eenvoudig is met rugpijn. Het is buiten dichtgetrokken maar niet donker. Droog en wat wind.

Tja om 10 uur stormde het weer heel hard en om half 11 sneeuwde het ook nog daarbij. Geen lekker weer.

Eigenlijk gek dat je in Nederland verplicht bij de brandweer moet stoppen en eigenlijk op een leeftijd dat het niet eenvoudig is om een andere baan te vinden. n Oostenrijk mag je bij de brandweer blijven als je keuring elke keer weer goed is. Helaas voor Toon hij moet zijn favorite beroep verlaten.
Anja deelde een foto aan alle Molenaar familieleden en schreef erbij daar weten wij alles van.
Middageten gemaakt en met Jan gegeten , lekker Paella. Jannick was naar de huisarts en ze hebben hem toch weer getest morgen hopelijk uitslag.
De snowboardcursus voor Theresa wordt niets dus heeft Jannick dat aan Ingrid doorgegeven. Ze mag dan een prive cursus van 2 uur maken als ze begin maart komt en misschien dan samen met Meli die het ook niet goed kan. Dus deze week vrijaf want er moet toch altijd iemand mee en dan had Meli op haar vrije dag meegegaan. De andere dagen wij. Als het prive les is kan je het in het weekend doen. Ingrid is met de kinderen in Graz , Sabrina moest vandaag nieuwe Schienen aanmeten.
Meli had nog stickers en zowaar een van de twee die ik nog voor Sabrina zocht.
Eind van de middag storm weer voorbij maar het volgende komt eraan met wind en sneeuwval.
Vanmiddag met de rug weer beter hoop dat dit nu de goede richting op gaat.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.