Een leuke lange dag

Oostenrijk, Traiskirchen

Een leuke lange dag
Vanochtend was het dus gewoon weer super weer . Omdat mijn camera het niet deed en Jan nu toch vakantie heeft gingen we op weg naar het Nikon service centrum in Traiskirchen. Lekker op ons gemakkie en onderweg ergens koffie gaan drinken met wat lekkers erbij. Het hele parkeerterrein liep vol met alleen maar brandweerautos in alle soorten en maten en allemaal manschappen die ook richting restaurant gingen dus wij snel afgerekend voor we niet meer aan de beurt zouden komen. In Traiskirchen haalde de man mijn card en mijn batterij eruit (had ik ook al gedaan) en hij ging ermee naar achteren waar hij een eigen card en batterij er in gedaan had. Hij zei dat de condens in de camera normaal is (ik had het nog nooit gehad) en de camera deed het weer. Dat was 3 uur rijden maar het kostte niets. Omdat het lunchtijd was ergens een hapje gegeten en dan op weg naar Asten. We reden Traikirchen uit en het was zo´n ander landschap en alleen maar druiven, druiven en druiven. Dus heel erg genoten van het landschap tot we weer op de grote weg waren. We kwamen in Asten aan en wat zijn we daar gaan doen?????????????????????????????????
Daar is een Action en ik heb me in moeten houden met inkopen doen maar toch nog 2 grote boodschappen vol . Worstenbroodjes, dropjes, pepermuntjes, rijstzoutjes, speculaasbrokken, amandelbroodjes, mergpijpjes, salmiaksnoepjes,gevulde speculaas en ik ben vast nog wel wat vergeten.
Verder een tas vol met van alles en nog wat en ik heb nu eindelijk een digitale keukenweegschaal die vanaf 2 gram kan wegen dat is ook fijn voor als ik post heb.
Kaarsen zijn hier altijd heel erg duur dus ook maar kaarsen voor de adventstijd meegenomen. We waren van de week in Liezen nog naar een zachte bezem gaan kijken want die van ons is totaal versleten de borstel was alleen al meer dan 20 euro, nu met steel een paar euro.
IK had van te voren geprobeerd om Pascal te bellen maar het lukte niet , uit de winkel weer proberen en niets. In de auto eerst maar eens mijn internet over mijn abo ingeschakeld want die was in de vakantie uit en er kwam gelijk een berichtje van Anja binnen, Pascal wil jouw telefoonnummer mag ik die geven? Fijn dat mijn familie en vrienden niet zo maar mijn nummer weg geven maar het eerst vragen maar in dit geval was ik best blij al waren we al onderweg terug naar huis. Op een Rastplatz gestopt opniew Asten ingegeven en Pascal en Yasmin over de telefoon aanwijzingen geven. En we hebben elkaar gevonden, een hele leuke en gezellige koffie/drankjes met hen gedronken en zeker voor herhaling vatbaar. Zo zie je maar jong of oud kunnen elkaar ook als vrienden op FB vinden en live wat met elkaar drinken.
Dan toch uiteindelijk over de Pyhrnpass terug richting Liezen waar we de MacD in doken om wat te eten. Dan worden we onmiddelijk betrapt door het halve Rote kreuz met Sotti voorop die daar ook wat eten gingen halen. Sotti zei dat hij met die meute van cursus kwam.
Dan echt naar huis en dat waren we tegen half 10 dus best een hele lange dag maar oh zo´n leuke dag al heeft Jan heel wat uurtjes achter het stuur gezeten, 3 uur naar Traiskirchen dan een dikke 1 ½ uur naar Asten en dan nog bijna 2 uurtjes naar huis.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Het was super gezellig. En inderdaad zeker voor herhaling vatbaar. Lieve groetjes van Pascal & Yasmin

Pascal & Yasmin 2016-09-17 11:43:42

Fijn dat het toch nog gelukt is. En wat heb je een hoop lekkers gekocht!!!!!

Annemarieke 2016-09-18 21:50:11
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.