En wat krijgt Theresa.........................?

Oostenrijk, Gröbming

Freitag 19.August
De dag begon met nevel maar al snel de zon in de middag weer bewolking , het is zeer wisselvallig maar absoluut niet koud met 23 graden.Theresa kwam in de vroege morgen en wilde net als Jula een koekje met muizen.
Dus in haar pyama en ik een kaakje met boter in de muizen gedaan en een foto gemaakt.
Theresa krijgt dus een ….........................??????
Helaas moest ze weer naar Mama die visite had van Barbara. Wij gingen naar het vakantiehuis om te kijken of de gasten weer weg zijn. Gelijk de was meegenomen, de bedden alvast opgemaakt , het vuil gedaan en nog wat kleine dingen. Jan heeft het gras gemaaid bij Annemarieke en dan naar huis om bij Ingrid te gaan eten. Van de week gaan we het afmaken dan is het weer lekker schoon als de nieuwe gasten komen .
Jan is nu bezig om het bankgestel die in de tuin stond te slopen zodat het weg gebracht kan worden. Het is de laatste van de 2 die er stonden. Ja er is altijd wat te doen en dan vragen ze aan ons wat doen jullie nou toch de hele dag?? Ik heb werkelijk geen idee voor we het begrijpen is het avond.
Jan is toch nog na het eten gaan maaien bij Andre , we hebben het geheim gehouden en ja hoor het heeft geholpen het is nog droog.
Nog 8 nachtjes slapen en dan is het vakantie.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Hahahahaaaaa! (alleen weet Theresa dat zelf nog niet?)

Annemarieke 2016-08-19 19:38:25

rosa☺

marjanne 2016-08-19 22:21:23
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.