Caorle

Italië, Eraclea Mare

8 september
Bianca gefeliciteerd met je verjaardag, je vader is al enige tijd bezig om je een smsje te sturen gaat vast nog wel lukken.

Kirsten ik hoop dat alles goed is gegaan met Olivia ?? Knuffel haar maar van opa en oma.

13e vakantiedag en erg warm 29 graden in de schaduw. Vandaag weinig zon maar wel erg warm.
De ochtend gebruikt om te faulenzen en de middag zijn we gaan fietsen naar Caorle. Ruim 2 uur gefietst en 25 km. Soms fietspad soms langs de weg en soms houdt het fietspad gewoon 10 meter op en rij je over brokstukken. Wegwijsbordjes hebben ze hier nog niet van gehoord en dus rij je wel eens verkeerd, daar we niet de enige zijn kom je al roepend mensen te gemoed gefietst dat het dood loopt. De omgeving naar Caorle ziet eruit of je langs allerlei onbewoonde nieuwbouwwijken rijdt. Caorle heeft een grote pleziervaart haven en heel veel scheepvaart bedrijfjes. Op de terugweg kreeg ik een beetje problemen door het gehobbel en had ik pijn maar toch helemaal gehaald. Thuis even rust genomen en toen wilde we naar Ereclea Mare lopen. Maar na een stukje heb ik opgegeven en heeft Jan de auto gehaald. Dan boodschapjes gehaald en verder even helemaal niets.

Ze geven tot zondag mooi weer op dus we genieten nog heel even.

Jannick ook nog heel even gesproken, hij is naar het AMS geweest en die gaan nu met de AK alles bekijken. Hij was net terug uit het water van de zoekactie naar die jongen want ze hopen toch iets te vinden. Helaas vandaag niet gevonden, verdrietig voor de familie.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

2 september 2011 07:18 | Door: Annemarieke Nicolette, bij "recente reisverslagen" worden momenteel alleen maar verslagen van 2009 weergegeven. Dat is wel heeeel recent!!! ;-)

molenaar.ruesink 2017-05-07 14:21:30
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.