Waarschijnlijk laatste mooie dag

Oostenrijk, Gröbming

was vroeg wakker maar bij de tv gedommeld en om 9 opgestaan. Het was al prachtig zonnig weer en de nevel al opgetrokken. Eind van de week wordt de eerste sneeuw tot een 1500/ 1000 m verwacht dan gaat de Sölkpass definitief dicht en komt een deel van de visite niet. Edith wil wel komen maar die gaan over Obertauern. Die kunnen dan Oma niet meenemen. Reini kan niet omdat hij in quarantaine is. Gelukkig Theresa heeft al 2 leuke feestjes gehad .
Nu eerst aan een kop koffie.
Dan rommelen in huis en later kwam Ingrid koffie drinken , ik moest even kijken want ze had zelf haar haar geverfd . Dat zag er goed uit alleen haar nek was helemaal bruin dus poetsen tot het bijna helemaal weg was. Ingrid geniet dat ze zoveel tijd heeft om dingen te doen. Gisteren het fgeest van Theresa, vandaag haren verven, het huis poetsen en wat ze zoal wil doen. Sabrina geniet van de Kiga en het is geen probleem dat ze van 8 tot 12 gaat. Als het halen en brengen ervan af is houdt Ingrid toch zeker wel meer dan 4 uur over. Ze ging Sabrina halen en Theresa zou thuis komen . Dan belde Ingrid dat ze Theresa tegen het lijf was gelopen en dat die met haar mee ging.
Ik ondertussen eten koken en zoveel dat we morgen er weer van kunnen eten. Een grote pan met bami met veel vers erin. Dan had ik er katjang pedis bij, augurkjes en zure uitjes.en sambal badjak. Jannick eet de bami zonder al die dingen. Heerlijk in de zon op het balkon gegeten. Ingrid ging met de kinderen naar Schladming , ze wilde bergschoenen voor Theresa gaan kopen. Donderdag gaat Theresa weer met school bergwandelen. Theresa heeft echt prachtige bergschoenen in hele felle kleuren ondanks uitverkoop toch nog 80 Euro.
Ik heb de middag doorgebracht met papieren doorzoeken van de belastingdienst en de CAK. Ik heb uitgevonden dat ze Jan s inkomen een 8000 Euro hoger hbben gezet waardoor hij te weinig aan de zorgverzekering betaald zou hebben en ons gezamelijke inkomen te hoog is voor zorgtoeslag die ik dan terug moet betalen. Dus gebeld met het CAK ondanks dat ik bezwaar ga maken moet ik toch betalen maar kon het bedrag dan wel over 8 maanden verdelen. en wordt het bezwaar toegewezen dan krijg ik het terug. Voor de toeslag moet ik bezwaar bij de belastingdienst maken en verzoeken tot het wijzigen van ons wereld inkomen. De een aan de belastingdienst ligt klaar en morgen het bezwaar voor de CAK maken. Het betalen in 8 maanden is gelijk geregeld. Ik ga er maar vanuit dat ik dat geld terug krijg en het mijn spaarpotje is. Dat heet positiviteit.
Ik was het zo zat aan het einde van de dag dat ik echt geen fut meer had om de 2e ook te doen. Verdelen dan maar.
In de avond genieten van de Masked singer dat is van 20.15 tot 13 uur en dan nog een nabeschouwing. Het is zo spannend .
Ik wil toch ook het eerste kunstwerk van Sabrina laten zien. Ik geloof dat er dan een kleur werd gezegd en dan moest ze die pakken en plakken.


Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

wat een prachtig Kunstwerk.

Liduina 2020-09-22 22:53:05

In de stijl van Picasso, Sabrina, dat heb je heel kunstig en goed gedaan

Christina 2020-09-23 05:07:17

Wat leuk!!! Zij gaat echt goed vooruit!

Annemarieke 2020-09-26 10:15:57
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.