Koel

Oostenrijk, Gröbming

Donnerstag 7.Juni
Het is koeler weer maar niet koud, het is droog maar donker en zwaar bewolkt. Het gaat hierna weer heet worden dus we wachten het gewoon maar weer af. Jan was er al uit toen Theresa haar kusje kwam brengen. Ze vraagt heel verbaasd maar Opa waarom ben je al wakker? En Jan zegt nou Opa gaat werken. Zegt ze huuuuuuu midden in de nacht? En wij nou het is toch geen nacht en jij gaat toch ook naar de Kiga?Tja als Opa altijd eind van de middag gaat is het wel raar dat hij in de vroege morgen gaat.
Ingrid kwam en ik was nog in bed dan maar ochtendjas aan en gezellig koffie drinken, Jan naar zijn werk gegaan. Maar die was al snel terug want ze waren de vloeren aan het reinigen. Dus hij kon niet veel doen , fijn dat ze communiceren!!
Dan de was aan en de droger werd ingepikt door Ingrid. Dus mijn was een beetje later klaar. Nadenken wat ik wil gaan eten, worden kliekjes. Ik heb nog 2 gehaktballen, Jan een portie spaggetti uit de vriezer en ik eet wel een broodje bal.
Was net de was aan het opruimen kwam Ingrid weer met een was om te drogen. Ik kan niet zeggen dat de droger niet gebruikt wordt.
Jan was fietsen en nu weer naar zijn werk. Ik de was weer gevouwen en de volgende was in de wasmachine. Was niet helemaal de bedoeling maar Ingrid had de nieuwe Dirndl met schort en blouse van Theresa gewassen met een kleurvangdoekje erbij en toch is de blouse aan de kraak rose geworden. Nu mijn witte was met een speciaal doekje om de was wit te maken en de blouse erbij. Hopen dat het helpt. Dan ben ik wel weer klaar met de was tot aan het weekend.Een mens moet iets te doen hebben.
Ik heb weer een nieuw album gemaakt in Pindat en ze zijn elke keer zo mooi. Veel mooier dan ik in waarbenjij had en veel minder werk eraan omdat ik een begin datum en eind datum aan geef en dan maakt hij er een. Dan kan ik hem doorkijken en nog veranderingen aanbrengen eventueel opnieuw regenereren en klaar. Ook zijn ze veel goedkoper. Dus het was geen slechte zaak om over te stappen van waarbenjij naar Pindat met mijn site. Ik probeer zo veel als mogelijk mijn oude reisverslagen over te zetten. Helaas kon je bij waarben jij de fotos niet onbeperkt erop laten staan dat was veel te duur. Nu kost het plaatsen van fotos niets. Maar ik heb veel van de fotos niet meer. En het is een heel gezoek om de fotos die ik wel heb ergens bij te zetten. Maar langzaam groeit het. Ik wacht al vol ongeduld op mijn nieuwe album. En ik hoef ook niet zo lang te wachten want meestal is het er binnen 14 dagen en nog een voordeel ze verzenden gewoon naar Oostenrijk.
Net de houtkachel even aangemaakt met 17 graden is het buiten niet warm .
Nog een gezellige foto van mijn zussie met haar man. En hun mooie en lieve kinderen Ramon met vriendin Debra, Mandy met man Derk.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.