Sinterklaasfeest

Oostenrijk, Graz

Opgestaan en alles op mijn gemak. Na half 11 kwam Meli vragen of ik mee ging. De zon scheen en geen sneeuwval dus op weg naar Graz.
Eerst naar Ingrid om de kinderen op te halen en dan op weg naar Graz. WE konden goed doorrijden en in Graz wilde Jannick bij KFC eten maar hoe we ook reden we konden niet parkeren omdat de parkeerterreinen van het winkelcentrum afgesloten waren. Dan zijn we vlakbij de Jacominiplatz naar de Mac gegaan en een parkeerplek werkelijk om de hoek gevonden. Lekker met elkaar gegeten en dan was het tijd om naar Häuserl im Wald te gaan. Het werd gezellig druken Theresa mocht bij de Nederlandse school groep meedoen. Ze was zo blij om Ella te zien en die om Theresa te zien. Sabrina ging haar eigen gang zat te tekenen en deed mee aan dansen. Toen Sinterklaas kwam deden ze nu in kleine groepen bij de sint en dan voor ieder een praatje en cadeautje. Sabrina stond vol bravour en gaf op elke vraag antwoord en danste daarbij. De sint kon zijn lachen bijna niet verbergen. Het was ondertussen 5 uur en wij zijn gegaan. We wisten niet hoe het bij ons was of er nog wat sneeuw zou komen. Kinderen vonden het goed ook al had Theresa moeite om van Ella weg te gaan. We kwamen weer gezond thuis aan en hebben eerst Theresa bij Ingrid afgezet. Sabrina ging met ons mee. Morgen gaat ze met Meli en Jannick naar Wenen.
https://youtu.be/AJ9VLkPjTPg
https://youtu.be/-fWcG9QyAJg
https://youtu.be/KCHyHWlI6ZA

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Wat doen ze het leuk , die meiden. En Sabrina , zo enthousiast! Heerlijk!

Annemarieke 2023-12-05 23:02:46

geweldige filmpjes

Christina 2023-12-06 02:19:03
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.