Internet wil niet en Jannick probeert me om te brengen.

Oostenrijk, Gröbming

Theresa had lekker geslapen, toen ik in bed stapte zag ik dat ze haar bril nog op had. Dus heel voorzichtig afgezet. Ze werd tegen 8 uur wakker vanmorgen en we hebben een worstcroissantje gegeten. Zij ging tv kijken en ik nog wat doezelen. Tegen 9 uur kwam Jannick samen koffie gedronken en even later kwam Ingrid ook. Ik had Jannick rondom 24 uur vannacht horen thuiskomen. Hij vertelde dat hij een oproep had gekregen van het RK omdat er in Schladming een grote vechtpartij had plaats gevonden . Ik geloof met 17 gewonden en ja dan moet er iets meer worden georganiseerd dan er dienst hebben in Schladming en omgeving. Theresa wilde in haar pyama blijven en Ze zou bij mij blijven want Ingrid en Jannick gingen uit eten in Liezen. Uiteraard moet Sabrina mee. Jannick heeft het super druk komende week dus Valentijsdag wordt helemaal niets vandaar vandaag. Alweer 5 jaar geleden dat ze zich verloofden op Valentijnsdag.
Ach aan Theresa geen last al is het toch vermoeiend. We hebben lekker samen gegeten en ik had haar gevraagd wat ze wilde eten of ze Schnitzel of vlees op een stokje wilde . Ik had namelijk Teriyaki. Ze wilde dus ook vlees op een stokje en frietjes. Dan zit ze zo lekker te eten ondertusselen keuvelend over van alles en nog wat. We waren bijna klaar kwamen Ingrid en Jannick terug. Ze bleef nog wat spelen en stempelen. Ik was bezig met een van mijn pc´s omdat mijn virusscanner verlopen was en ik verlenging heb gekocht . Dan gaf de pc aan dat Windows 10 een oude versie was en of ik die wilde updaten , ok dan maar. Bijna klaar dan liep alles vast internet weer afgebroken. Sinds Jannick super snel internet heeft gaat bij mij niets meer. Dus Jannick kwam meten en inderdaad bij mij haalde die een snelheid van 17 en beneden heeft Jannick 70. Ook mijn andere pc hetzelfde. Pleurde ook nog het plankje van de muur waar het internet kastje bij hem opstaat. Inclusief pluggen uit de muur. Dus moest hij eerst dat opnieuw doen. Daarna met allerlei dingen geprobeerd , een versterker ertussen want op kabel haal ik op mijn pc beneden meer dan hij krijgt. Ik kan heel veel boven krijgen moet ik naast een bepaald stopcontact gaan zitten omdat we alleen een heel kort kabeltje hebben. De lange die we nog hadden zijn de stekkertjes stuk van omdat de clipjes eraf zijn dus die blijven niet in de pc zitten. Al met al enige tijd verder en nu aan mijn bureau wel meer ontvangst. Maar dan kan ik niets anders doen want ik kijk normaal tv en tegelijkertijd met de pc of in bed in de slaapkamer. Maar goed als ik nu iets moet met een grote download ga ik aan het bureau en verder dan maar met de minimale ontvangst. Zit ik dus vanavond aan mijn bureau te werken en ik denk het stinkt. Dacht eerst dat een van de katten misschien op de bak zat met buikkrampen want gezond rook het niet maar toe kreeg ik het benauwd en gingen mijn ogen tranen en ik loop van de huiskamer naar de gang. Nou daar ging ik bijna over mijn nek van benauwdheid. Ik naar beneden en Jannik was in zijn badkamer dus ik vraag ben je iets aan het doen? Zegt hij ik ben al klaar ik was iets aan het doen. Had hij spul van zijn werk meegenomen omdat de problemen maar blijven in het afvoersysteem in huis. Nu liep in zijn badkamer het putje over toen hij het bad liet weglopen of zo. Hij was stomverbaasd dat ik boven problemen had gekregen want dat heeft hij nog nooit in zijn werk gehad. Dus naar boven deuren en ramen open en een poosje later kon ik weer naar binnen. Ik heb hem gevraagd of hij me kwijt wil en de methode moet toch wat vriendelijker dan.
Weer een dag om .
Jan gaat van zijn antibiotica infusen over op pillen en als dat goed gaat zou hij naar huis mogen. Maar nog geen idee wanneer.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.