Hieperdepiep hoera Jan is jarig

Oostenrijk, Liezen

Een heuglijke dag en met weemoed kijken we terug op een jaar geleden toen we het met alle kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden Jan´s verjaardag samen konden vieren. We zijn al heel blij dat we dit kunnen vieren vandaag. Dit jaar 30 jaar met Jan samen al moeten we dan nog wel een paar maandjes gaan. Ik dacht zo dat we het lief en leed wel gedeeld hebben en ondanks de grote tegenslagen en het grote leed zijn we toch nog samen.
Ik wil even zeggen dat het geen klagen is en voor iedereen die dat denkt kom eens een weekje meehelpen. Jan en ik eten nog samen, we slapen nog samen, we leven nog samen, we beslissen het meeste nog samen en hebben samen urnen uitgezocht en zijn er zeer content mee. Tot voor kort deden we ook alles samen. en of jullie het geloven of niet we lachen heel veel samen.
De beste stuurlui staan aan wal zeggen ze dus ik vertrouw op mezelf als kaptein . Het wordt pas slim als ik het niet meer kan want dan blijft Jan niets . Ik ben apetrots op wat we samen hebben bereikt al is het maar al die nazaten die we hebben en waar we beide apetrots op zijn. En ik kan de mensen geruststellen Jan kan lezen , hij heeft zelfs internet en een smartphone. Hij heeft ook whats app op zijn telefoon. Helaas zijn er maar weinig mensen die hem bellen of hem iets sturen . Als ik niet zou schrijven zouden ze ook niet weten hoe het Jan vergaat en hoe hij zich voelt.
Ik ben blij dat nu het mooie en warme weer is begonnen dat maakt veel dingen makkelijker en we kunnen gewoon lekker buiten zijn en Jan is in zijn element als hij wat kan doen. We verzinnen wel iets wat hij kan doen en een volgend project wordt nu ontwikkeld .


Vanmorgen een beetje duf overeind nadat de wekker afliep , dat was ook nog eens eigen schuld. Ik tot denk ik 1 uur vannacht met Marjanne aan het kwekken was en wanneer het gezellig is ook al is het over de telefoon kennen we geen tijd. Tot je in de morgen de wekker hoort. Dominik kwam al snel en Jannick met Theresa en Sabrina en nog een beetje later Ingrid. Dan de taken verdeeld, Ingrid ging een stuk bodem losmaken , stenen eruit halen en dan inzaaien. Jan een plankje vastzetten en ik daarna het laatste stuk een 2e keer verven van het speelhuis. Jannick had 3 kinderen te verzorgen. Dan wisselden jan en Jannick en Jannick heeft een stuk van de stellage van de glijbaan gezaagd want we wilden niet dat jan met een elektrische zaag dat in de hoogte zou doen. Daarna nieuwe indeling, Ingrid ging verder met de tuin, Jan had 3 kinderen , 2 redelijk zelfstandig maar ook Sabrina . Die had hij zelfs in de loop van de morgen gewassen en verschoond sommige dingen verleer je niet. Jannick ging met mij naar Liezen om inkopen te doen. Tegen 12 uur weer thuis en Ingrid had voor iedereen eten gekookt en dan met zijn allen eten. Na het eten gezongen voor Jan en er was een Paulatorte. Theresa had samen met Jannick een slinger gemaakt en opgehangen dus er was werk van gemaakt. Na de taart en de koffie lekker naar buiten. Dominik en Theresa vinden het heerlijk om te spelen in het nieuwe speelhuis. We hebben de middag genoeglijk doorgebracht met niets doen alleen genieten van de zon . In de tussentijd belde Diane voor Jan en dan met haar nog een poosje geklept.
Jannick hopste door de tuin om gaatjes te maken verticuteren met onder zijn schoenen ???

‎Elski Nance Molene‎ aan Jan Ruesink
Jan van harte gefeliciteerd maak er een gezellige dag van ook Nicolette en Jannick Ingrid en de kids van harte

‎Haje Visser‎ aan Jan Ruesink
Jan, van harte gefeliciteerd !

‎Liduina Vermeij‎ aan Jan Ruesink
Hoi Jan gefeliciteerd met je verjaardag en een fijne dag.
Hoi Nicolette jij ook gefeliciteerd met de verjaardag van Jan en een fijne๐ŸŒždag ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐Ÿธ


Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Jan, gefeliciteerd met je verjaardag en maak er een gezellige dag van. ๐ŸŽ‚โ˜•๏ธ๐Ÿท ook Nicolette , Jannick en Ingrid ook gefeliciteerd. Kuzzie voor Theresa en Sabrina. ๐Ÿ˜˜

Anja en Rob 2018-04-07 19:14:59

Jan van harte gefeliciteerd ๐ŸŽ‚

Marjanne 2018-04-07 19:35:03

Gefeliciteerd Jan!!!! En nog vele jaren! Nicolette, Jannick, Ingrid, Theresa en Sabrina natuurlijk ook van harte!

Annemarieke 2018-04-07 23:28:00
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.