Bijna weekend

Oostenrijk, Gröbming

Freitag 20.März
De wekker liep weer om 5.45 af en Theresa werd om half 8 wakker.
Een prachtig zonnige dag dus goed om de zonsverduistering te kunnen zien.
Dat lukte voortreffelijk met een plastik bord waar we prima doorheen keken en het echt duidelijk konden zien.
Samen met Theresa naar de apotheek en de Mez dan weer terug gelopen. Middageten gemaakt en gegeten en nu zit Theresa even Woezel en Pip te kijken en oma even uitrusten.
Na Woezel en Pip haar naar haar bedje gebracht en ze viel vrij snel in slaap, ik hoorde haar eerst door de kamer schuifelen en dan druk ik de babyfoon in en zeg haar dat ze in bed moet gaan en slapen. Ik hoorde gelijk huuuuuuuuuuuu heel verdrietig maar het werd vrijwel gelijk helemaal stil.
Opa bij de babyfoon , Oma snel naar de bank . Ik vroeg aan het meisje die me hielp of ze Sarah was en ja , dus ik zei haar dat ze als onze betreuer stond gemeld maar de dame naast haar die ons al een keer met de shit van de vervanger geholpen had en alles in orde had gebracht riep nee jullie staan nu bij mij want Ingrid is al voorbij geweest. Dus ik gelijk oh de verzekeringen worden niet betaald en Martina heeft het al een keer in orde gebracht maar ze worden weer niet betaald, zegt ze moet je bij de verzekering melden en ik maar ze zijn van jullie!!!!! Nou toen zei ze oeps ik ga erna kijken dat is wel erg stom.
Helaas dat Martina weg is , ze heeft onze zaken goed beheerd. Nu had Ingrid brieven van de bank dat haar dingen niet op orde waren? Het ging over zaken die ze al helemaal afgesloten had rondom de hypotheek enz. Bij mij worden de verzekeringen niet meer betaald en bij Jannick ook niet, en Jannick stond in het buitenland bij een benzinestation met zijn kreditkard en toen kon hij niet tanken, zijn kaart zonder overleg terug gebracht naar 500 euro dat is niet veel als je hem gebruikt onderweg naar beurzen en tijdens het verblijf enz. Het is precies de rede waarom ik weiger om al ons inkomen op de Oostenrijkse bank te laten komen.
Dan vlug terug naar huis want Jan moest weer gaan werken en dan is het behalve weekend ook vakantie voor hem.
Jannick net even snel gesproken , die zal ook blij zijn als de beurs zondagavond om 18 uur sluit. Dan 2 uur stand afbreken en opruimen , 5 uurtjes rijden als alles mee zit en dan een poos slapen. ENNNNNNNNNNNNNNNN dan vakantie. Ik moet wel om Theresa lachen elke dag als ze komt zegt ze swwwwimmmmen Oma? Op vakantie Oma??
Dat zwemmen zegt ze zo als het geschreven staat.
Moet niet vergeten de sleutels even af te geven bij Barbara anders kan ze er niet in en dan hebben de poesjes erg honger als we terug komen.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.