Dag 13 en we kunnen nog lachen

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen rond 8 wakker maar wel zeer laat ingeslapen daar heb ik momenteel een probleem mee. In bed tv kijken en Ingrid kwam om kwart voor 9 even wat vragen en zou later terug komen. Om 9 dan maar eruit gegaan en douchen en ontbijten. Ik dacht laat ik eitjes bakken en ik had net alles klaar kwam Ingrid met de kinders. Dus ook gelijk voor ons de koffie maken. Dan moest Ingrid het huiswerk voor Theresa utprinten een paar vellen ging goed en dan niks meer. Inkt op en gelukkig heb ik in voorraad. Maar het papier gaat ook hard dus ik voorzie problemen. Jannick heeft wel over internet besteld maar het komt niet. We hebben een drogistenketen Muller daar had een vrouw schriften en school spullen gekocht. Werd ze buiten gecontroleerd kreeg ze een boete aangezegd. Ze had geen levensmiddelen gekocht en ik geloof Muller ook een boete. Maar als de winkel open is voor de levensmiddelen kan de rest toch ook verkocht worden lijkt mij. De Spar verkoopt bij ons ook speelgoed en andere dingen en tandpasta heb je toch ook nodig? Hoe moet Theresa straks huiswerk maken als ik niet meer kan printen? Of omdat andere schoolspullen op zijn? Ze is zeker nog wel 4 tot 6 weken thuis. Zo veel als nu print ik normaal nooit en ik vraag me af hoe doen mensen het die niet kunnen printen? want die zijn er echt wel.
Drupt er inkt uit op de vloer dat trok dus im mijn parket. Mijn handen zien er niet uit en later zag ik dat mijn sweater ook een blauwe vlek had. Tja wat doe ik er aan , helemaal niets dus we blijven lachen. Eindelijk alles geprint en ging de familie er met zijn allen weer vandoor. Ondertussen wel 11 uur.
Het was somber en nevelig weer maar nu begint de zon er door te piepen, er is wind en het is op dit moment 10 graden maar als de zon doorzet zal het nog wel aangenamer worden. De balkon deur staat open en de katten zijn blij. Ingrid is gelukkig dat ze zelf weer kan wassen en heeft het net buiten gehangen want met de wind droogt het wel hard. Voor het middageten staat alles klaar, weer gemengde salade met aardappelkroketjes , Zweedse balletjes met saus en voor mij Preiselbeeren erbij. Mijn rugpijn neemt af maar op de andere plaatsen in mijn lichaam neemt het toe bv tussen mijn schouderbladen. Blijven bewegen helpt het beste en op mijn zolen blijven lopen.
In een kwartiertiertje tijd de temperatuur al tot 15 graden gestegen maar door de wind toch niet lekker. Al 16 dagen binnen en thuis en we hopen maar het beste er van.
Toch bijna de hele dag de deur open gehad en het werd op het balkon zelfs 17 graden.
Ik had toch nog een was vol dus die ook alvast maar weggewerkt. Vandaag al de hele dag bijna geen internet en het spelletje wat ik op facebook speel wordt steeds verbroken. Nu half 6 en ik heb weer verbinding. De gewone huishoudelijke dingen gedaan verder vooral rustig aan. Omdat ik in de avond op de bank lig en ik dan opzij naar de tv kijk wat nie bevoordelijk voor mijn pijnlijke lijf is. Nu de bank in de lengte richting gezet kan ik op de bank liggen en toch gewoon tv kijken .
En ik was net even bij Jannick want de had alles geregeld met het RK wat het ambulance vervoer aanging van Jan en we hebben inderdaad de papieren van het ziekenhuis gekregen maar door de omstandigheden lukt het niet om ze te contacteren. Maar nu krijg ik extra kosten en maningen.
Heeft hij me laten zien hoe het met Disney plus werkt en wij kunnen het dus ook kijken. Erg leuke dingen staan erbij. Maar eerst nog onze serie die we nu op Netflix volgen afkijken . Ik geloof nog 2 staffels te gaan.
Wat zullen veel ouders blij zijn met Disneykanaal nu de kinderen thuis zijn.
Jannick heeft toch nog steeds geen werkverkorting, hij mag vegen vegen en nog eens vegen met de Kehrwagen. Alle gestrooide steentjes moeten van de straten. Hij rijdt nu in Ramsau en volgende week ook , waar besmettingen zijn maar hij houdt alles dicht.
Morgenochend gaat Jannick heel vroeg boodschappen doen en ik heb hem net een lijstje gezonden dan neemt hij het mee. Hij heeft ook over internet een printer gekocht dus ik ben binnenkort er vanaf dat ze boven alles printen.
Zo en nu is het weekend.



Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.