Een paar daagjes Parijs

Nederland, Gouda

In plaats van op tijd wakker worden versliepen we ons. Het was 6.05 en de bus vertrok om 5.50 vanaf het station. Vlug aankleden en ik op de fiets naar het station. Mocht niet meer baten de bus was weg. Even later kwam Erna met Ramon en Jannick en alle bagage aan met een taxi. Gelukkig had Malcolm iemand bij Keessen weten te bereiken en konden we om 8 uur in Rotterdam met de bus mee. Dat lukte gelukkig wel..
We begonnen direct met mooi weer een zeldzaamheid dit jaar. In de bus trof Erna kennissen van haar die toevallig de zelfde reis geboekt hadden. De buschauffeur was weer een kennis van mij, Jan Ram mijn oude buurman. Onderweg een koffie en een lunchstop. We kwamen om 15 uur in Parijs aan. We kregen gelijk een rondtour door Parijs. Daarna naar HOTEL ´l´Europe5 Place Piene Semand 95100 Argebteuil in Parijs.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.