laatste loooooooooooooooodjes

Italië, Ligurien

17 September
Zo Jan en Jannick sliepen gelijk , ik had nog even tijd nodig maar het bed deed me al veel goed . Het matras was al veel beter al was het nog niet mijn eigen.
Vannacht werd Theresa rondom 2 uur wakker want ze had dorst dus haar water gegeven en tussen ons in en verder slapen.
Ik werd wakker van de wekker en vroeg ik kan geen licht maken doe jij het Jan? Krijg ik als antwoord dat kan ik ook niet . Huuuuuu het was aardedonker en dan gaat het licht aan dat deed Theresa. Bleek Theresa naast mij te liggen en Jan op de stretcher. Om 7 uur konden we aanschuiven aan het ontbijt en het was zo veel en zo veel lkkers wat niet goed is voor ons dus ook maar niet gegeten. Daar heeft Jan wel problemen mee maar hij weet ik rij niet met hem mee als hij niet op zijn suiker past. Het wordt van de dingen die we eten toch al hoger omdat we niet kunnen eten zoals thuis. Dus hij at een groot wit broodje met ham en maakte er eentje voor later. Uitgelegd aan de dame dat hij diabetiker is en ze vroeg wil je er nog eentje meenemen en ze ging ze met liefde inpakken voor hem. Dus Jan had 2 lekkere grote broodjes voor onderweg. Als hij om de paar uur wat eet gaat het prima. Dan op weg wat niet eenvoudig was want de navi kende de weg in de bergen niet, We reden dus heel erg verkeerd ook omdat Jan vreselijk eigenwijs is maar wel heel erg mooi , hoog in de bergen met fantastische uitzichten maar ik had wel angst dat we nooit op de normale weg terug zouden komen. De navi gaf soms wegen aan dat als we uitstapten en gingen kijken we ons daar echt niet op waagden. Maar naar 1 ½ uur kwamen we op de normale weg uit en konden we aansluiting vinden op de weg die we moesten hebben ,gelukkig ook wel een stukje verder dan waar we anders op waren gekomen maar ik denk dat het toch wel een uurtje had gescheeld als we gelijk goed hadden gezeten. Vandaar geen problemen meer gehad. Super mooi en zonnig weer tot voorbij Venetie. In Friouli kwamen de donkere wolken en bij de Karawanken werd het noodweer. Enzooooooooooooooooo koud. Over de grens een stopplaats gezocht want we waren het heel erg zat en lekker gaan eten. Ik heb glashard 2 kindermaaltijden besteld. Frites met schnitzel er zaten flesjes met kinderlimonade bij en een appel. Theresa wilde heel graag soep dus die had Kürbissuppe met Backerbsen. En ik heb een salade erbij genomen , kan je zelf opscheppen dus je kan alles nemen wat je probleemloos kan eten. De tomaten en komkommer vindt Theresa ook lekker. Het was meer dan genoeg en Theresa had nog een flesje over om mee te nemen en het laatste stukje appel heeft ze maar laten liggen.
Dan hebben wij nog koffie gedronken en hoe weet je dat je in Oostenrijk bent aangekomen ??? 3,60 en 3,80 Euro voor de koffie in een kartonnen bekertje. En bovenstaande bij elkaar een 44 Euro. Dan weer op weg en we waren 19 uur thuis. Eerst knuffelen met de katten en met de familie dan auto uitpakken. Nog een poosje in de avond met Jannick beneden zitten praten en dan toch maar ons bed in want we hadden het koud. Wat een temperatuurschock.
Nog fotos van de pretparken.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Hahahahahaaaaa Nicolette, wat kijk je blij in die attracties!!! Fijn dat jullie weer goed thuis zijn aangekomen. De poezen zullen wel heel blij zijn!

Annemarieke 2017-09-19 10:24:15
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.