Sölkpass weer open

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen werd ik wakker naast mijn kleine prinses di gisteravond vond dat ze bij ons moest komen slapen. het engeltje was al wakker en ze mocht Kika kijken in bed. Nog een beetje doezelen en dan de American Pancakes gemaakt . Ik zag Theresa met lange tanden eten en vroeg haar vindt je ze niet lekker? Ze antwoordde zeer diplomatiek met Oma ik houdt van grote pannenkoeken. Dus ik dus deze vindt je niet lekker? En dan heel zacht nee Oma. Dus ik vraag aan haar wil je dan een boterham en helemaal blij Ja Oma. Daarna toch maar douchen en op Dominik wachten. Die kwam en had geen zin en wilde niet blijven maar helaas hij moest In de morgen heeft hij met Theresa gespeeld maar die ging in de middag met Mama en Sabrina naarOma Kathi die op de revalidatie in de Stolzalpen is. Want de Sölkpass is weer open dus kan ze veel sneller naar de andere kant. De Pass is nog niet helemaal klaar en op sommige stukken eenzijdig en nog niet geasfalteerd. Maar voor de mensen die familie aan de andere kant hebben of werken een groot geluk dat het weer open is.
Ingrid en Jannick kwamen om de beurt koffie drinken. Ze dachten dat hun wasachine kapot was want hij pompte geen water meer af. Schijnbaar heeft Jannick gekeken en er zat een tandenstoker in de pomp. Nu doet de wasmachine het weer.
Nu de printer weer helemaal met nieuwe inkt gevuld is ook maar eens de fotos voor de lijsten drukken en een foto van Theresa, een van Sabrina en eentje van hun viertjes voor Oma Kathi afgedrukt. Ik krijg zo vaak iets van haar en hiermee doe ik haar een plezier.
Dan de fotos van Nina en Bo voor de lijsten en nog wat fotos die ik veranderen wilde van een nieuwe foto voorzien.
Nu is het tijd om eten te maken. het worden in ieder geval frietjes met Chilischnitzels en voor Dominik een paashaasje Schnitzel.
Het is helemaal open getrokken dus erg mooi weer.
Helaas in de middag weer helemaal bewolkt en 21 graden af en toe ook flink wind als er een zware bui overtrok.
Dominik werd om 16 uur al gehaald dus dat was wel weer lkker nog een poosje in alle rust samen.
De eerste fotos gezien van het huwelijk van Fermalia en Mike .


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.