Griepprik gehaald

Oostenrijk, Gröbming

Gisteravond vroeg in slaap gevallen , de straf kwam vannacht toen ik om 3 uur wakker werd en niet meer kon slapen. Blijven dutten tot 5 uur en dan maar wat tv kijken. Om 6 uur de katten eten geven en medicijnen, half uurtje later mijn ontbijt in bed gegeten.
We hebben om half 10 een afspraak om de griepprik te halen. Dan gaan we weer aan de gang in het slaapdeel van Sabrina . Het moet vandaag klaar want de kinders komen vanmiddag.25 Euro voor de Entstof
Maar eerst onze griepprik halen. Betaalde ik voorheen 10 Euro voor het prikken en 20 Euro voor de entstof was het nu 20 Euro voor het prikken en 25 Euro voor het prikken. Thuis gekomen aan het bed begonnen en de kast vraag niet hoe . Ik ben eten gaan maken met de deur open en in de zon met een bord Paella . het leek wel of we op het terras zaten- Dan flink aan de stok gehad met Jan die uiteraard weer verkeerd had gedaan. Dan zet hij zelf streepjes waar iets moet komen maar doet het dan niet op die plek. Het is mij wel even goed allemaal. Sabrina kan slapen moeten alleen uit proberen of ze eruit komt want het is wel hoger dan een normaal bed. Anders moeten we nog een keer ombouwen maar dat wil ik dan niet met Jan doen.
Ingrid bracht Sabrinapas om 5 uur dus ze kon geen koffie drinken en ging met Theresa naar de Taekwondo. Ik sprak Ingrid aan op het feit dat er een corona geval in de klas van Theresa is maar ze zei Theresa is gisteren negatief getest. Dat zegt uiteraard weinig als degene die besmet is in de 3 tot 5 dagen er voor nog op school was. Maar daar liet ze zich niet over uit. Sabrina had een heel meizerig staatje en alle haren los alle kanten op en het zag er aangevreten uit dus ik zeg tegen Jannick , het haar van Sabrina ziet er uit alsof de ratten er aan gevreten hebben. zegt hij zie je het niet Ingrid heeft het geknipt. Nu kan haar haar niet meer bij elkaar gebonden worden , het is schots en scheef om te huilen. Dan komt Theresa thuis met Jan die haar was gaan halen van de Taekwondo en ik kon nog harder janken want dat arme kind zioet er ook niet uit. Links en rechts is heel erg ongelijk in hoogte en van achter is het zeket 20 cm langer dan de rest. Ingrid vindt 14 Euro voor de kapper te veel. Theresa bleek niet naar de Maskerade op dinsdag te zijn geweest volgens Ingrid is ze afgebeld maar ik heb haar aangemeld dus ze bellen mij en niet haar. Theresa had zich gelukkig omgekleed na de sport want ze was zeiknat van het zweten , zo hard getraind . Resa is naar Turkeije daar is hij scheidsrechter en ze moesten met de grote trainen. Theresa gaat er dan 1000000% voor en laat zich niet kennen. Jannick had ondertussen bij mij warm gegeten en Theresa wilde ook graag warm eten dus ook voor haar gemaakt en alles op gegeten. Ze hadden bij Ingrid piccolini pizza gegeten. dat was vast niet veel want er zitten geloof ik 10 stuks in. Ze mocht van Papa nog bij Oma in bed tv kijken en om half 9 werd ze gehaald. Sabrina was allang naar bed.
Dan was Jannick gebeld door Ingrid dat we Sabrina moeten testen want haar hulp heeft corona maar volgens haar niets ernstig want ze droeg altijd een mondmasker. We waren woedend. Ze wist dat voor ze de kinderen bracht, ze had kunnen vragen of het goed was dat de kinderen kwamen ondanks de corona van haar hulp. Jan en ik hebben ons laten inenten en daardoor is onze weerstand afgenomen. Ook al zijn we tegen corona ingeent we zitten niet te wachten om toch ziek te worden. Sabrina had weer geen Schiene aan .


Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Gaat weer 🤤 lekker Bij ons op werk duiken ook weer Corona gevallen op

Erna 2021-10-23 10:32:48

🤞🏻

Annemarieke 2021-10-23 12:58:04
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.