Overzicht voorjaar

Nederland, Gouda

Jannick deed samen met Lisa mee aan de schoolwedstrijden Alpine baanwedstrijden. Ze haalden allebei de finale wedstrijden dus mochten ze nog een keer terug komen. In april werd Jannick 2e op de 1e Holland Cup wedstrijd in Bergschenhoek. Jannick was in mei weer naar Buschergrund voor de wedstrijden rolski. Hij had de 5e plaats gehaald- In juni liepen Jan en Jannick samen de 5 van Reeuwijk. Jannick werd op 15 juni Nederlands Kampioen Rolski in Bergschenhoek.

Jannick mocht met de atletiek vereniging mee op kamp. Hij traint daar hardlopen. Jan loopt ook bij bij de AV Reeuwijk.

Jannick had een verlaat verjaardagsfeest omdat hij met zijn verjaardag altijd onderweg is voor wedstrijden. Het is gelijk het einde van zijn lagere schooltijd. We hebben de tuin overkapt, de huiskamer leeg gemaakt en versierd. De tuinmeubels van iedereen in de straat en een DJ besteld. Dan de chips en de cola en het feest was compleet.

Met school was Jannick op prehistorisch schoolkamp.Hij had op school al een soort kleding gemaakt die hij moest dragen. Hij vindt het erg leuk om een rol te spelen.
Toen hij terug kwam moesten we hem in de chloor weken.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.