Een flutnacht gehad

Oostenrijk, Gröbming

Mittwoch 28.Juni
Zo ik kon er niet uit komen ik had zo´n slechte nacht, krampen in mijn benen en ik kan ze niet stil houden enige keren opgestaan om wat te lopen en niet veel geslapen. Dus totaal brak.
Kusje vanmorgen van Theresa doet wonderen maar helaas niet daar voor. Die kwam zelf met tranen aan mijn bed Oma mijn Mama zegt dat mijn korte broekje van jou een Badenanzug is en dat is niet waarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrreeeehhhhhhhhhhh. Ik haar gezegd je hebt Mama vast niet goed begrepen want het is een korte broek maar je hebt toch een mooie jurk aan?? Toen was het goed. Toen Ingrid om 9 uur de krant kwam brengen was Jan net douchen en later tot mijn schaamte liep ik in mijn blootje en kwam Ingrid koffie drinken dus ze wilde weg gaan en haar gezegd ga naar binnen kom zo. Koffie gedronken en Sabrina was er weer goed op met veel lachen. Ze heeft nu geen Cortison want dat maakt haar vervelend. Het was om 9 uur al 23 graden.
Lekker gegeten ik had wraps gemaakt met een meer groente dan vleesvulling. Sla, rode ui, gewone ui, paprika, kidneybonen en mais en een beetje gehakt. Ik heb er aan eentje voldoende maar zelfs Jan had er vandaag aan eentje voldoende. (kan ook aan de vele groente liggen)
Theresa was buiten in haar badje en Ingrid liet Sabrina ook spetteren. Vanaf de hoogte zie ik toch dat het niet alleen haar linkerarmpje maar ook haar linkerbeentje achterblijft. Hoop dat de fysio iets kan doen hoewel ik een hard hoofd heb erin. Als ze al zeggen dat ze nog maar zo klein is en dat het wel komt ben je verkeerd bij mij. Als ze inderdaad Dravet zou hebben moet je juist zo snel als mogelijk met fysio beginnen. Ik denk toch meer aan een gespecialiseerde therapeut die weet wat hij/zij met kinderen moet aanvangen . Maar ja je bent hier al blij als je ergens terecht kan.
Het was erg warm vandaag en nu eind van de middag komt het slechte weer er aan en waait het weer stevig. Het was vandaag toch 31 graden.
Ik was nadat Jan was gaan werken op mijn gemak naar de huisarts gewandeld. Ik was de eerste dus ook weer snel buiten. Niet eens meer naar de apotheek gegaan want ik wilde graag zo snel mogelijk naar huis lopen.
Morgenvroeg weer om bloed te prikken en nuchter .


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.