Theresa is nu tiener

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen rond om 7 wakker en nog wat blijven liggen . Het was zo koud. Het waait al dagen en dan is het bij ons in huis altijd koud. Ook vanmorgen doe ik de gordijnen open en zie het waait en regent. Echt herfstweer , Voordeel ik slaap goed lekker donker en koel. Ik had de winterhoezen weer om de dekbedden gedaan en dan is mijn bed lekker warm. De katten hebben het ook koud ze willen steeds bij ons liggen ook in bed. Maar ik ben een draaikont dus ik ben de uiterste noodoplossing. Dan hoorde ik een piepje en was er een felicitatie van Diane . Die is altijd de eerste en vaak de enige. Ik was om kwart over 8 al kant en klaar.
Onze Theresa is vandaag 10 jaar en een nieuw begin als tiener gaat van start. (de nukken heeft ze al) Wij zien haar pas zondag en dan vieren we ook haar verjaardag. Gisteravond een poosje met Danuta geappt. Af en toe wel fijn om even met iemand te kunnen praten.
Jannick is ziek thuis, die is echt ziek van de zorgen. Krijgt hij bericht dat het voorkomen bij het gerecht een maand naar voren is verplaatst. Dat geeft hem te veel stress omdat alles voor hem op het spel staat. Hij mag geen schulden maken maar ze willen wel dat hij zijn schulden in een keer op de tafel legt. Dat had nog gegaan maar er komt meer dan 10.000 Euro kosten bij . Hij mag geen schulden maken dus kan niet naar de bank. Daardoor komt ons huis op het spel. Dat is toch ziek? Hij kan naar de bank en het dan krijgen maar dan moet eindelijk Ingrid het huis overdragen. Ze heeft ook de Sachverwalter gezegd dat ze het overschrijft maar wanneer??? Dat zegt ze al maanden. Straks heeft niemand wat. Ik begrijp ook niet dat alles aan Jannick wordt opgehangen en niks aan haar. Ze waren tenslotte getrouwd. Zij heeft een veel groter inkomen maar omdat zij dan de kinderen officieel heeft gaat ze bij alles vrij uit. Dus de stress is weer aan top.
We leven maar door tot het op houdt en dan blijft ons niets.


Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Theresa van harte gefeliciteerd met je tiende verjaardag, en ook opa,oma,papa,Meli en Sabrina gefeliciteerd,maak er de volgende keer weer samen maar een gezellige verjaardag van met elkaar

Christina 2022-09-22 04:06:33

Sorry, te laat… Maar alsnog gefeliciteerd met Theresa!!!

Annemarieke 2022-09-22 07:48:39
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.