Het is onwezelijk

Oostenrijk, Gröbming

Vandaag om 6 uur wakker en de tv aangezet. Ik doezel dan en luister ondertussen. Dat heb ik volgehouden tot 8 uur dan douchen aankleden en ontbijten. Ik heb straks een afspraak bij de Psn. Vandaag schijnt zo waar de zon en het lijkt dus minder koud te worden. Dat komt mijn humeur ook ten goede.
Het was prachtig toen ik heen wandelde en het was nog mooier en warmer op de terug weg. Eesrte koffie na mijn thuiskomst en dan wat dingen opgeruimd , de was in de machine en eten gemaakt. Dan hebben we gegeten . Ik heb het vlees voor morgen gelijk gebakken . Het is nu 13 uur en de bewolking komt alweer binnen drijven.
In de middag het papier gaan inleveren bij de gemeente , Jan heeft een feestje omdat hij 75 is geworden samen met anderen die ookzoiets hebben. We kwamen Resi en Andi met de baby tegen. Dan weer naar huis gewandeld.

Dan de grootste shit die kan gebeuren , daar hadden we allen niet mee gerekend. Ik weet even niet verder.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.