Maandoverzicht Jannick

Oostenrijk, Reith

januari 2012

Weer een nieuw jaar voor mij een jaar waarin veel veranderingen zullen plaatsvinden.
Mijn doelen zullen opnieuw vastgesteld moeten worden.
Dit betreft, sport, opleiding , familieleven en wat dan ook. Ik zal de kaarten opnieuw moeten schudden en de beste kaarten moeten nemen en daarmee verder gaan.
Het beste wat mij de afgelopen jaren overkomen is dat is Ingrid met wie ik ondertussen ook samenwoon .
Werken om geld te verdienen dat is momenteel toch ook een belangrijk punt want na slechte magere jaren en het laatste jaar met alleen maar financiele strop wil ik nu weer op een normaal niveau terug zien te komen.

NK Reit im Winkl
Ik begon de week niet goed want ik was ziek, ik had gastritus en kon niet eens afreizen.
Dus later in de week op woensdag aangekomen, ik heb de skate wedstrijd dus niet meegedaan.
Er was door het slechte weer heel erg veel problemen op de weg dus ik kwam ook nog te laat om mijn afdaalles te geven maar toch gelijk door gereden. De les over genomen van Sidney die naar huis moest om zijn dak van sneeuw te bevrijden ivm instort gevaar.
Donderdag gestart op de klassieke wedstrijd wat normaal gewoon mijn wedstrijd is maar na een goede start moest ik toch afhaken omdat mijn maag opspeelde en ik moest overgeven, te snel en te veel gevraagd nog van m ijn lijf. Ik ben nog te zien in het filmpje inonderstaande linkje bij de klassieke wedstrijd. Ik heb de rest van de week wel de lessen en zo gegeven maar geen wedstrijden meer gelopen. Dus geen marathon op zaterdag en geen marathon Saalfelden op zondag die ik zou lopen.
We zijn zaterdagmorgen vroeg afgereisd (mijn moeder en ik) want het was zinloos om nog langer te blijven en met het slechte weer dan toch ook weer op tijd thuis. Want ik kon dan ook nog terecht voor een maagspiegeling want de problemen blijven.

http://www.frankheldoorn.nl/verslagRiW2012.html

Ik werk niet meer als langlaufleraar voor Fit en Fun, helaas maar ik heb er geen tijd meer voor want ik werk nu als taxifahrer bij Jobsl WM taxi. Dat is vast en zekerder en het hele jaar kan ik werken.
Moet tenslotte ook eten en mijn huur betalen. En na een zeer slecht financieel jaar voor mij met heel veel problemen en chronisch geld gebrek door geen werk heb ik wel even wat werk en geld nodig om er weer bovenop te komen. Na 1 ½ jaar heb ik nog mijn huursubsidie niet waar ik gewoon recht op heb. Heb ik nog mijn geld van de McD waar ik gewerkt heb en flink wat betalingen die ik nog moet doen. Helaas gaat werken ook ten kosten van sporten .En omdat mijn school nog steeds weigerd om een handtekening te zetten is ook mijn studiefinanciering gestopt en heb ik daar problemen om. Ik heb ondertussen in Graz bij de Landesschulrat een klacht ingediend tegen de school en heb de laatste weken veel gesprekken met de advocaat van de Landesschulrat gevoerd. Ze gaan de school aanklagen want ik ben niet de eerste die een klacht heb neergelegd en wat de klacht van mij tegen de school betreft is dat ook over alle jaren mijn problemen en grieven zijn neergelegd van de geestelijke en lichamelijke mobbing. Het zal ook wel een deel zijn van mijn maagproblemen want dat heb ik al eens eerder gehad als ik zwaar onder stress stond.
Ik heb geen tijd voor rode kruis of wasserrettung of wat dan ook. Momenteel werken werken en werken om er weer bovenop te komen.
Het is goed voor je relatie je kan geen ruzie maken , als ik naar mijn werk ga komt Ingrid thuis en andersom, we zijn blij als we samen een vrije dag hebben kunnen plannen. We hebben allebei wisseldiensten en die lopen meestal niet gelijk.
Ik ben deze maand 21 geworden en we hebben alleen maar met zijn viertjes gegeten bij Schattleitner .Dit was zo`n beetje de maand januari niet echt een positief begin van het jaar hoewel het feit dat ik werk heb toch wel heel erg positief is. Meer dan waar ik het jaar mee afsloot. En ik dan ook het gevoel heb dat ik op de goede weg ben al zie ik het einde nog niet van die weg. Er zijn veel zijwegen en het valt niet altijd mee om de juiste weg te kiezen en je weet pas als je gekozen hebt of het de juiste was.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

15 februari 2012 11:27 | Door: Jorran Na regen komt zonneschijn! Laat maar weten als je deze zomer nog een keer naar Nederland komt, dan gaan we lekker party'en in Leiden.

molenaar.ruesink 2017-10-02 18:58:50
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.