Stem op Jannick

Oostenrijk, Kleinsölk

Vanmorgen om 6.30 nog met Jannick gesproken,die belde om zijn voortgang te vertellen. Gisteren vanaf 7 tot 8 instructie dan tot eind van de middag in het water en ´s avonds tot 22.30 theorie. Voor vandaag stond abseilen op het programma van 40 meter hoogte. Hij moet zichzelf abseilen maar is wel extra gezekerd voor het geval er iets mis gaat. Het is zo´n beetje 1 op 1, of wel een instructeur op een leerling.
Hij heeft een blauwe kont omdat hij gisteren ook in het water springen moest vanaf 10 meter hoogte en stenen had meegenomen. Hij heeft het erg naar zijn zin. Het is erg zwaar.
Hij wil heel graag meedoen aan de Gortex expeditie, simulatie van een 8000 m beklimming.
Je kan op hem stemmen op Facebook, het linkje staat op mijn en op zijn facebook. Er mogen er 8 mee en je moet dus stemmen verzamelen om in aanmerking te komen.

We hebben een lekker glaasje chianti gedronken als voor proefje op onze Italie vakantie over 14 dagen. Morgen naar Graz om koninginnedag te vieren .Stem op Jannick

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

29 april 2011 22:04 | Door: Annemarieke Gratuliere Nicolette!!! Wat is jouw recept voor de daslookpesto? Of doe jij dat, net als ik met de basilicumpesto, met knoflook en pijnboompitten? LG, Annemarieke

molenaar.ruesink 2017-05-06 19:33:32
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.