Alweer een zondag zonder zon

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen ergens rondom 7 wakker nog een beetje dommelen en dan toch eruit gegaan.
Begonnen met dingen van de muur te halen in de huiskamer en het wordt een beetje meer werk want onder de verf zit behang en daar zit ook weer een groot gat omdat ze niet afgedekt hebben met een dekseltje dat was ook al in de gang. Dus ik denk dat we gaan proberen alles van de wanden te halen dan zien hoe de muur eronder uitziet. Dekseltjes op alle gaten waar ooit elektriciteit gebruikt is. Is de muur goed kunnen we opnieuw behangen of ik ga zoeken of ze iets met kwarts hebben of zo en dan de muren rollen.
Ik heb waarschijnlijk het poppenhuis en de te kleine karnavalskleding verkocht. Voor het poppenhuis melden ze zich komende week.
Gisteren stond in het weer bericht dat het vandaag 3 graden warmer zou worden maar het is donker en regenachtig en kouder dan gisteren.
Omdertussen nog meer speelgoed uitgezocht en scht spelen doet Theresa niet meer met haar babyborn en spullen dat is een enorme doos vol want ze heeft de pop, draagzak, slee , hobbelpaard , wipstoel en heel veel kleine dingen. Ingrid kwam koffie drinken en Sabrina stapt nu en tilt dan haar slechte been een stukje op. Ik lach me helemaal ziek om haar, dan kom ik in hun slaapkamer en zitten Theresa en Sabrina naast elkaar op de grond . Theresa met haar Tablet en Sabrina met haar Vtech laptop.
Het weer bleef tot laat in de middag niet lekker toen kwam er licht de zon door uit de wind super lekker maar de wind zeer koud. De Sölkpass is nu ook weer open dus we gaan vooruit. Nog meer dingen van de muur gehaald en alles wat we kwijt willen naar beneden gebracht op de tafel en bank na. We zijn ons nog aan het overleggen wat we met de muren doen. Jannick was met een vriend met de elektriciteit in de garage bezig en de buiten verlichting.
Had ik afgelopen week woorden met Jan omdat hij de kabelhaspel niet goed had opgeborgen, ik had hem gevraagd om terug in de garage te zetten. Nou vreselijk boos was hij enz. Nu was Jannick aan het zoeken naar dat ding want Jan had hem niet terug gezet en het stond ook niet waar ik het laatst gezien had. Dan krijg ik het dus 2x. De stroom was er daar van af en ze hadden stroom ergens anders vandaan nodig.
Jan had dus de oudste winterbanden niet in de auto gezet met de inruil want dat zijn zeer oude velgen afgezien weet ik niet hoe oud de banden zijn. Te oud mag je er ook niet meer mee rijden. En hij had gezegd dat er maar 5 mm op zat en nu zegt hij 7 en ik denk dat ze volgende week nieuw zijn. Dus ik vraag aan Jannick mag ik die in Aich brengen en nee dat mag niet. Staat Jan erbij begint hij over de banden zijn nog goed (een is er lek) Ik mag ze niet in Aich brengen en kan nu gaan betalen en helemaal naar Radstadt om ze in te leveren. Die man wordt met de dag moeilijker. Hij heeft een heel oud groot beeldscherm, hij heeft 2 jaar terug een vlakscherm monitor gekocht. Staat nog steeds ongebruikt want het kabeltje wat hij wil om zijn video apparatuur aan te sluiten kunnen we niet kopen. Ik had het al geprobeerd en Jannick wilde het hem cadeau doen en dat lukte ook niet (VGA naar Scart) Dus hem gevraagd om het kleinere beeldscherm dan om te ruilen met de hele grote waar Theresa op speelt want die staat in de huiskamer. En dan de ander op de zolder te ztten. Begint hij weer over die kabel en laat zien op zijn telefoon dat ze bestaan. Nou dat hebben wij ook gezien en ook besteld maar nooit gekregen en waar we na gevraagd hebben konden ze niet leveren alleen een soort adapter voor ruim 300 Euro.
Ik ben op de bank in slaap gevallen want heel mijn lijf doet zeer en ben zeer moe. Jan gaat mij boven mijn kunnen rijzen en ik heb geen zin meer in de constante bewaking van hem. En het eeuwige strijden om van alles met hem. Zo zegt hij het is geel en dan is het groen. Hij was nooit makkelijk maar nu ????????????!!!!!!!!!!!!!!!!

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.