2.dag Krankenhaus

Oostenrijk, Schwarzach im Pongau

Een redelijke nacht maar heel veel wakker tussendoor, er ligt een oude dame die vrij vaak de verpleging belt en elke keer gaat het licht aan en wordt er gesproken.
Ik zelf moest eruit 2x en het was voor zessen dat de dag al weer begon. Voelde me wat brak maar de zon scheen en ben meermaals wat naar buiten gegaan en daar knap ik van op.
Ik voel me zwak door alleen dat water en wat bouillon van gisteren en het duurde nog tot 11 uur voor ik aan de beurt was voor de colonskopie. Zeer vriendelijke mensen op de endoscopie en dan ging het licht bij me uit en toen het aanging kon ik alleen maar uitbrengen pijnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. De arts van de Endoscopie zei dat komt door de lucht in de darmen maar ik hield het niet uit. Op de afdeling gekomen zei de verpleging gelijk we halen wat tegen de pijn maar mijn infuus wilde niet meer lopen dus moest opnieuw. Ondertussen de afdelingsarts gekomen en die zei laat dat maar ik spuit haar wat in en tegen mij ik ga je er van af helpen want ik kon gewoon niet meer. Er zijn een aantal poliepen verwijderd en van een geeft het me heel veel pijn. Ondertussen ook stik misselijk maar ja als je leeg bent komt er niets. Maar na de injectie viel ik al snel in slaap en ik werd nog wakker dat ik weer geprikt moest worden voor een nieuwe infuus en dat is de afgelopen dagen veel keren mislukt en nu de eerste keer ook weer maar nu in de bovenkant van mijn rechter pols. Hopelijk houdt die het uit tot ruim na de operatie morgen. Nog een flinke poos geslapen en ook ondertussen een vocht infuus gekregen en daar ging ik me ook beter van voelen. Maar ik mag nog steeds niet normaal eten, Daar wordt je gewoon ook slap van. maar nu in ieder geval kruidenthee, zwieback, bouillon maar dat laatste kon ik nog een bak van krijgen maar gewoon al dat water en bouillon zat, dat ook gezegd en yoghurt gekregen.en voor vanavond wat later nog wat zwieback en yoghurt. Daar moet ik het weer mee doen.
Het duurt 5 dagen voor de uitslag bekend is maar dan bellen ze me. De arts heeft me ook gezegd dat het morgen een schonende operatie wordt , een laparoscopie met 3 gaatjes. Er wordt een net geplaatst en als ik me zaterdag goed voel mag ik naar huis maar hij zei dat moet je zelf bekijken. Dat is veel sneller dan gezegd. Iets om naar uit te kijken. Maar dan wel echt enige weken niet tillen trekken enz. Na de operatie begin ik met de kuur tegen de bacterie in mijn maag wat ook nog best een opgave is. Niet vergeten mijn schema terug te vragen. Als dan over 5 dagen een goede uitslag is heb ik het meeste achter de rug.
WE hadden net hier een zwaar onweer van de klappen trilde alles. gisteren hadden we ook in de avond onweer maar minder heftig. Jannick gesproken ,net ook Jan gesproken werd onderbroken steeds door geen netwerk. Waarschijnlijk door het onweer wat overal rond gaat. Nou tot morgen maar weer.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Deel 1 heb je achter de rug. Ik zal duimen dat het morgen zo vlot en makkelijk gaat als dat de arts gezegd heeft. Sterkte!!! XXXX

Annemarieke 2017-07-20 18:56:17
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.