bankergernis

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen kwam Sabrina en daarna koffie drinken met Ingrid. Omdat Sabrina niet zo lekker gaat vroeg Ingrid ga je mee . Ze moest naar Bad Aussee naar de genecoloog en zei dan rij ik door naar Liezen en kan je de brillen van Jan halen. Strak plan dus snel omgekleed en even gekeken of er inderdaad geld was aangekomen op de rekening. Dat was zo dus op weg. Sta je in Liezen doet de pas het nog steeds niet en ook die van Jan niet. HUUUUUUU dus bellen met de ING en die zeiden omdat er nieuwe passen zijn verstuurd zijn de oude ongeldig gemaakt. Mijn pas is geldig tot juli 2018 dus dat verwacht je niet. Dus er worden nu opnieuw nieuwe passen aangemaakt en verstuurd maar hoe kom ik nou aan mijn geld? Hij zei me dat ik het geld naar de creditcard kon schrijven en daarmee geld kon opnemen. Dus ik vroeg kan dat dan gedaan worden. Nee dat moest ik op de computer doen. Nou die hadden we even niet bij ons en dat zei ik hem. Krijg je als antwoord dan loopt u even naar de supermarkt en gebruikt daar de pc. ?????? Nou ik weet niet hoe het in Nederland allemaal gaat maar hier mogen we blij zijn dat we een supermarkt hebben en dat we thuis kunnen internetten. Op de telefoon ging het niet dus er bleef niets over.
Dan maar weer terug naar Trautenfels gereden waar we afsloegen voor Bad Aussee. Nadat Ingrid klaar was terug naar Gröbming waar we gelijk Theresa konden ophalen van de Kindergarten. Dan eten voor mij en Jan gemaakt. Jan ging daarna slapen. Hij had keurig zijn 2 klusjes gedaan vanmorgen en ook netjes zijn medicijnen op tijd gedaan. Bij ons is het prachtig weer met 19 graden veel zon. In Bad Aussee regende het de hele tijd.
Dan heb ik het geld weg geschreven maar het staat er echt niet gelijk op. Dus nu afwachten wanneer het geld erop staat kan ik eindelijk aan mijn geld komen. Dan willen ze meer zonder contant geld fijn als ze zo te werk gaan kan niemand aan zijn geld komen. En ik moet voor elke geldopname 4,50 betalen dus alles er maar afhalen dan is dat eenmalig.
Nu moet ik dus weer wachten tot er iemand plek heeft om mij mee te nemen naar Liezen. Eind van de middag was Jan weer op en Ingrid was er met de kinders. Theresa bleef en zat zoet bij Opa tv te kijken. Ze bleef ook eten en toen mocht ze van mij Kika kijken in de slaapkamer maar dan kwam Ingrid al en ze moest mee naar beneden dus een drama . Ik vond het ook zielig maar wat mama zegt moet gebeuren .Het was pas 6 uur en normaal kijkt ze dan Kika tot ze naar bed moet. Dus we zitten nu met zijn tweetjes op de bank.
Terwijl ik dat opschrijf komt Jannick binnen en vraagt koffie?? en ik ja graag dus lachen. Hij had zaterdag dienst bij het Rode Kruis en ook nog eens een hele lange omdat het zo druk is door ale skiongevallen. Zondag was hij Eisstockschiessen , maandagavond na zijn werk Atemschutz oefening bij de brandweer met de nieuwe apparatuur. Van het laatste stonden er fotos op Facebook.
Toen ik zondag met de kinderen op de Stoderzinken was kwam de brandweer voorbij en gingen nog een stukje hoger. Die waren dus een huis gaan uitgraven, niet normaal zo veel sneeuw.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.