Storm storm en sneeuw

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen was ik wakker voor de wekker, dan nog een 3 kwartier dommelen en eruit. De kinderen wakker gemaakt uiteraard was Sabrina al wakker. Dan alle ochtenddingen en Jan op weg met Theresa. Het weer is zo vreselijk slecht, storm sneeuw en regen.
Doet de droger het weer is de tv kapot die ik in december gekocht heb. Schiet echt niet op zo. Het scherm wordt elke keer groen en we zien wel ondertiteling maar verder niets en ook geen internet tv. Jannick had gebeld om te vragen of het vanochtend alles goed was gegaan en ja dat was het. met Schienen erin, Er stonden laarsjes mt 32 die te klein van Theresa zijn dus Jannick gevraagd of ze die echt aan had toen ze kwam en hij wist het ook niet zeker. Maar ik kan niets anders vinden. Dus ik heb haar Schienen aangedaan en de Winterstiefel die wij voor haar hadden gekocht. Dan loopt ze ook goed. Theresa liet vanmorgen vol vreugde haar agenda zien. Tja het geld moet opgepot worden bij Ingrid over de rug van de kinderen.
Ingrid kwam in de loop van de morgen de tassen halen en gelijk gevraagd over de schoenen van Sabrina maar ze had echt de rose laarsjes aan die zijn wel te klein om met Schienen te dragen maar kan ze wel zo aan. Dus Oma plat op haar buik in de hal bij hen en ja hoor gevonden helemaal onder en achter de kast. Dus die meegegeven samen met de laarsjes van Theresa die te klein zijn. Ruimt bij ons weer op.Dan zegt ze de skispullen kunnen blijven staan en ik nee want Theresa gaat voorlopig niet skien. Zegt ze ja hoor op de woensdag uh?? Maar ze zijn er toch tot maandag? Nadat ze weg was Jannick gebeld en die zei dat het zo was zoals ik gezegd had. Dan belt Jannick haar en dan zegt ze nee hoor ik dacht misschien gaan jullie wel skien. Nou Oma is oud maar nog niet dement. En dat heeft ze absoluut niet gezegd. Het begint een aardig K wijf te worden.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.