Een hilarische dag met Annemarieke

Oostenrijk, Liezen

Was al vroeg wakker en ben uiteindelijk opgestaan om te douchen. Ik had al een beetje tv gekeken en dat was ook niet alles- Het was minus 17 graden maar in huis superwarm.
Dan heb ik eerst gekookt voor Jan en gelijk het restant van mijn vlees geportioneerd en voor de vriezer in porties verpakt. Dan was het al bijna tijd want om kwart voor tien zou Annemarieke hier zijn. Dan wilde de auto gelukkig in een keer starten en konden we op weg naar Liezen. Het is altijd gezellig om in de Eli te shoppen maar we gngen eerst bij Sorger koffie drinken. Dan her en der naar binnen en ook her en der shoppen. Ik wilde in ieder geval bij de New Yorker kijken of ze nog een kangaroosweater hadden, laatst eentje gekocht en die bevalt zo goed. Toen was ers een hele wand vol met allerlei kleuren nu hadden ze eigenlijk bijna niets meer. Vond ik op de heren een grijze met wit en ook nog afgeprijst dan die maar genomen. Ze hadden ook wel leuke met Minny mouse maar die vond ik toch wat te kort ik houd van een beetje langer- Dan nog een sjaal gevonden voor 3 Euro voor bij mijn donsjack. Ik zocht nog wat paasdecoratie voor op de tafel, ik had al 2 plantjes gekocht en ik had daar ook nog potten voor samen in een bakje van hout en nu 2 glazen vaasjes gekocht en 1 gele kaars. In de ander doe ik de chocolade eitjes. We gingen een broodje eten bij de Italian en dat viel daar eigenlijk best tegen ze hadden niet veel en alleen 1 soort Foccacio en die was ook nog erg slecht belegd, een broodje 7,95 Euro met een grote laag rucola een plakje prociuttoham en gesmolten kaas die je amper terug vond en een radijsje. Maar bij Sorger beneden hadden ze helemaal niets.
Dan zegt Annemarieke ik kan het adres niet vinden van de Nädelstudio en ik naast de Billa tegenover de PV en zei weet jij dan waar het is? Ik verbaasde me want het is in Gröbming en daar is ze thuis van kindsaf aan. Blijkt dat ze dacht dat het in Liezen was dus ik zei haar ik had je toch ook geschreven to de PV en ja dat kon ze al niet rijmen. Dus naar de auto terug om naar de Tatoo studio te gaan in Gröbming waar ze dus de afspraak had. Komen we bij de auto gaan de deuren niet open dus ik zeg misschien de batterij van de sleutel leeg door de kou. maar helaas de accu leeg want de lichten had ze aan laten staan. Goede raad uis duur want je kan de ÖMTC bellen maar dat duurt heel lang en ze had een afspraak- Verschillende mensen in de parking gevraagd of ze startkabels hadden en ja gelukkig een Duits wat ouder echtpaar kon ons helpen . De auto startte gelijk op en we konden gaan. We kwamen iets te laat op de afspraak maar het was geen probleem dus voor het eerst gezien hoe een tatoo gemaakt wordt- Annemarieke heeft op haar arm de coordinaten van Gröbming laten zetten. Ziet er erg mooi uit. Hier ligt erg veel van haar en hier in Gröbming heeft ze Lex ook leren kennen. Dan was het nog een keer tijd om koffie te gaan drinken en blijven zitten tot het bijna tijd was dat ze opgehaald zou worden dan naar huis gereden en werd ze opgehaald. Een geslaagde dag vol met verwikkelingen waar we gelukkig om kunnen lachen. Jannick zijn beentatoo wordt ook door Mario gemaakt . Eerst had hij alleen van Theresa er op staan maar nu ook van Sabrina en verder ingekleurd en uitgewerkt maar is nog niet helemaal klaar. Dus hij moet nog een keer. Mario maakt erg mooie dingen.
Thuisgekomen was de familie van beneden ook weer thuis en die hadden vol genoten van hun korte trip-Ze waren nog wezen shoppen in Seiersberg en van alles gekocht- Ze hadden ook nog wat fotos gemaakt en ook Sabrina vindt het water geweldig.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Was een super dag!!!! Xxxx

Annemarieke 2018-02-26 20:53:19

Lach jij j maar! Ik haalde als een stekker!!!! Maar gelukkig kon deze meneer ons helpen.

Annemarieke 2018-02-27 00:22:27
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.