Integratie

Oostenrijk, Pruggern

Zondag
Uitslapen en dan brunchen. Gezellig met zijn drietjes. Jannick heeft het hele weekend geen training omdat hij trainingsweek gehad heeft. Hij heeft afgelopen week zijn nieuwe skies en schoenen gekregen. De klassieke skies hebben nu ook een pilotbinding en de nieuwe klassieke schoenen hebben dan ook zo’n dubbele pilot. Volgens Jannick helemaal top.
Hij heeft dit jaar voor Fischer skies gekozen , 2 paar skating voor warm en koud en een paar klassieke skies. We hebben een waxhok beneden ingericht met ruimte voor alle skies , schoenen enz. Alles top.
De middag vooral om te klussen gebruikt, Jannick heeft zijn mountainbike schoongemaakt voor de winter en zijn waxkoffer schoongemaakt, de klisters waren door de warmte van de zomer stuk gegaan en de ravage was groot. Gelukkig hebben we zijn waxschort nog kunnen reinigen.Er zitten nog wel plekken op maar plakt niet meer. Dan heeft hij in de tuin de bladeren geruimd. Jan en Jannick zijn dan op de fiets naar het voetbal in het dorp gegaan.
Je moet er wat voor over hebben om te integreren. Jannick gaat misschien bij de vrijwillige brandweer hier. Ze komen een keer langs om de mogelijkheden te bekijken. Het kost tijd en inzet en ze moeten bij grote branden assisteren. Het is hier heel normaal dat je daar bij bent , het is van levensbelang. Jannick wil wel graag.
Je ziet dat het leven hier niet saai is, nog geen tijd gehad om achter de geraniums te zitten.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.