Mariä Empfängnis

Oostenrijk, Gröbming

Hieperdepiep hoera vandaag 66 geworden.
Ik was goed in de bonen vanmorgen, dat krijg je als je weer een jaar ouder bent geworden. Om 6 ging de wekker maar ik had de babyfoon niet dus ik loop naar beneden en die lag op de tafel in de hal dus meegenomen maar hij wilde het niet doen want het dockingstation was uit. Dan maar tv aan en een beetje dommelen , Theresa komt dan wel zeggen als ze wakker zijn. De alarmen gingen en later bleek dat in de Silo iets aan het smeulen was dat heben ze kunnen smoren voor de hele boel in de brand ging. Voor de mensen die Gröbming kennen dat is de Silo naast de bioskoop. Dan hoor ik om kwart over 8 de deur en loop naar beneden vol de verlichting aan Sabrina aangekleed in de keuken en Theresa aan tafel aan het spelen. Dan komt Ingrid binnen en ik huh moet je niet werken? nee ik moet met Sabrina naar de logopediste ok . Ik weer terug naar boven, voor niets de wekker gezet. Tja ouderdom he.
Jannick belde om te zggen dat hij vanmorgen koffie kwam drinken in plaats van vanmiddag. Dan heeft hij een videotreffen met de brandweer afdelingen over de Funk wat hij allemaal regelt. Ik vond het prima morgen of middag ik ben al blij dat hij kan komen. Mijn verjaardagscadeau krijg ik nog . Als de horeca weer open mag dan gaan we gezellig met zijn vieren eten bij Sajedo.
Een hele poos samen zitten praten en dan is hij toch maar Ingrid gaan bellen die allang thuis was of ze nog boven kwamen. Dan kwam Ingrid ook met de kinderen en ze hebben voor mij gezongen en ik heb een geweldig lekkere taart gekregen. Theresa had een paard voor mij gemaakt van strijkkralen. Van Jan bodyolie van Rituals. Dus ik ben weer verwend. Jannick en Ingrid hebben ook nog een poosje gepraat in de keuken. Er is nu een soort compromis die valt of staat als Ingrid wel of niet de woning krijgt. Jannick heeft een afspraak met de bank om te kijken of hij de hypotheek kan overschrijven op zijn en Melli´s naam. Dan wordt het wel moeilijk voor haar vader om de hypotheek van hun huis te kunnen betalen dus ik vroeg kan hij dan niet Melli´s appartement verhuren? Maar eigenlijk ligt er een andere oplossing voor de hand dat Carmen bij hem intrekt dan heeft ze ook meer jobmogelijkheden in Liezen. Maar Carmen heeft nog een zoon thuis wonen (Alex) die in Gröbming zijn Lehre doet bij Prock. Dan is de volgende optie dat Alex de kamer bij ons in de kelder voor die 2 jaar krijgt die hij nog moet om volwaardig schilder te zijn. Maar ja het is nu afwachten of alles zo kan gaan lopen zoals het nu gepland is. Een soort volksverhuizing. Maar de beste oplossing voor iedereen.
Zag net dat de nieuwe nummer 1 een nummer van Danny Vera is met het nummer rollercoaster. Ik kende de zanger en het nummer niet maar vind het wel erg mooi.
Ik hoor steeds Theresa schateren die zit op haar telefoon fimpjes te kijken. Helemaal opgekruld op een stoel.
We zitten met het licht aan want het is gewoon donker , regen en veel wind geen lekker weer. Tja als je in december jarig bent zijn er geen tuinfeestjes of bbq.
Ik heb echt heel veel Facebook felicitaties gekregen en sommige best heel leuk. Vind het wel leuk om ze allemaal te bekijken en lezen.
Ik had nog fotos van Jannick gekregen dus die staan vanaf Sabrinas verjaardag her en der bij de stukjes.

Geschreven door

Al 5 reacties bij dit reisverslag

Gefeliciteerd met je verjaardag. Noch een fijne avond.

Marjanne 2020-12-08 16:02:39

Lieve Nicolette, Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en nog vele jaren in gezondheid. Blijf zoals je bent. Liefs, Danielle

Danielle 2020-12-08 19:46:40

Lieve Nicolette, Gefeliciteerd met jouw verjaardag!!! 😘

Annemarieke 2020-12-08 22:16:15

🎈🎁🎉🎂🥳Van harte gefeliciteerd met Uw verjaardag, hopelijk heb U een leuke en gezellige dag gehad!🥳🎂🎉🎁🎈 Liefs dikke knuffel😘🤗

Cherique 2020-12-09 02:42:31

Wat een prachtige taart hebben de kids gemaakt, wat zal die goed hebben gesmaakt, hoop dat je zo toch nog een mooie en gezellige verjaardag hebt gekregen Nicolette, nogmaals van harte gefeliciteerd, veel liefs van ons allemaal

Christina 2020-12-09 05:10:48
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.