Weekendje Londen

Verenigd Koninkrijk, London

We gaan een weekendje naar Londen met het werk van Jan, Jannick boft die mag met ons mee.
We gaan met de Stenaline vanaf Hoek van Holland naar Harwich en slapen in een hut op de boot. In Londen gaan we met een rode dubbeldekkerbus. We gaan naar de Disneywinkel en Looney Tunes winkel. Jannick kijkt zijn ogen uit. Bij het paleis kijken we naar het wisselen van de wacht en wandelen we in de tuin. Dan zien we een eekhoorntje geen bruine zoals bij ons maar een grijze.

Jannick neemt afscheid voor de kerstvakantie op de peuterspeelzaal de Schaapskooi want na de vakantie gaat hij naar de basisschool. Een grote stap in het leven van Jannick. We hebben een kerstmand gemaakt en voor elk kind een kerstpakketje erin. De afgelopen weken heb je skiles op Duinrel gehad. mama en Kirsten hadden ook les. Jannick vint het helemaal geweldig maar of de leraren dat ook vonden?.Kirsten kan het ook goed maar Mama niet zo , die is een beetje bang.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.