Genieten van het lenteweer en gevoel

Oostenrijk, Liezen

Vanmorgen pas om half 9 wakker en ik was bijna klaar toen Jannick boven kwam. Of ik met Meli mee wilde gaan naar Liezen om inkopen te doen. Ik vind het wel gezellig of ik wel of niets wat nodig heb. Dus samen op weg lekker kletsen in de auto. Dan samen naar de Eli en daar kwam Meli al gepakt en gezakt met paasspullen vandaan. Ik heel netjes niets. Dan samen naar de Action tja daar konden we beide te keer gaan. Maar ook nuttige dingen bv emmers voor maar 1.18 Euro. Ingrid weg ook alle emmers weg dus we konden wel wat gebruiken. Uiteraard kon ik deco niet weerstaan en voor Jan een kilozak pepermunt nog wat choco knispereitjes met vulling. Ik vul steeds de pot bij want ik vind de periode voor pasen daar horen eitjes bij en ook de kinderen mogen elke dag wat ergens uit halen. Dan nog naar de Lidl en daar ging ik voor een paasmandje met plantjes met gele bloemen en een paashaasje erin. Voor 5,95 Euro Euro een mooi ding voor op de eettafel. Plantjes kunnen daarna denk ik wel in de tuin of een van de buitenbakken. Lidl maakt reclame voor van alles en nog wat. vandaag de eerste dag en ze hadden bijna niks. Jan en ik houden van Carpaccio maar ook dat hadden ze niet mee. Ga je op woensdag is alles overal leeg ga je op de donderdag hebben ze van de nieuwe reclame (nog) niks . Uiteraard genoeg lekkere dingen gevonden, .Jan en ik houden van Grieks eten en nu vond ik nog het een en ander wat we erbij kunnen eten maar bv Baklava maak ik zelf maar we vinden de Griekse reuzenbonen lekker en wat gevulde dingen om erbij te eten . Helaas geen Ouzo want dat is iets wat we ook wel graag voor het Griekse eten drinken. Ze hadden wel Retsina maar daar houdt Jan niet van. Dan vond ik iets wat ik lekker helemaal voor mezelf ga houden en waar ik dan af en toe eentje van eet. Dat is een doos met advocaatbonen. Ze hadden ook de melk die ik altijd in voorraad heb voor 59 ct een pak dat is de helft van wat ze normaal kosten dus weer 2 dozen meegenomen. Zijn tot ergens in juli houdbaar en tegen die tijd ben ik er allang doorheen. Uiteraard ook de normale dingen zoals groente enz. Tussendoor waren we een koffie gaan halen bij de McDrive en Meli moest naar de Fressnapf voor het eten van de konijnen en ik vroeg haar is dat het gebouw waar je werkt? Ik wees dan naar een gebouw er schuin achter , nee zei ze ik laat het je wel zien. Ik kom daar nooit maar er is daar achter nog een hele woonwijk en dus ook het bejaarden en zorgcentrum. Dan toch maar weer terug naar huis en auto uitladen en naar boven brengen. Dan maar op de snelle wat te eten gemaakt Vlaamse friet en een Schnitzel en dan even zitten. Ondertussen toch alweer half 3. Het is prachtig zonnig warm weer en de sneeuw dooit hard weg.
Meli vertelde dat Theresa voor ze weer terug moest heel erg moest huilen en bang was voor nacht merries. Meli heeft toen voor haar ze allemaal de kamer uitgejaagd zodat Theresa kon slapen. In en in triest.
Vanmiddag was het herrie want Jannick had de tv uit de woonkamer eraf gehaald en die moest met ophanging naar de slaapkamer en de tv van Meli in de huiskamer, Dat is een joekel van 1.50m. Ze hebben alleen nog een probleem met toebehoor maar Jannick heeft bij Sky een 2e receiver besteld. Dan gaat alles op beide. Onze tv lopen op een ORF kaart en op de schotel en op internet. Gisteren de laatste dozen en dingen van Meli gekomen. Alles is blijven liggen nadat Ingrid verkondigde dat ze wil dat het huis verkocht wordt. Ik heb ook niet echt zin meer om iets te doen. Gewoon allemaal een beetje lamgeslagen.
Vandaag toch plantjes meegenomen voor mijn bakken hoop sterft het laatst.


Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Allemaal lekkere dingen. Jammer dat ik er niet ben. 😘

Annemarieke 2021-03-25 17:33:53
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.